Eldi Maasmechelen

Uw elektrozaak te Maasmechelen

Eldi Maasmechelen gelegen naast de Action aan de M2 is een grote elektrozaak voor al uw elektro en huishoudtoestellen gaande van wasmachines, droogkasten, fornuizen en vaatwassers. Ook een groot gamma aan koelkasten en microgolfovens. Kortom aan witgoed geen gebrek.

Achteraan de winkel bevindt zich een heuse videowall met verschillende tv's van menige merken zoals Samsung, Sony, Philips, Haier en Lg. In alle grootten en maten, OLED, 4K, Curved allen met uitstekend beeld- en geluidskwaliteit.

Naast wit- en bruingoed vindt u er ook allerlei klein huishoudelektro zoals koffietoestellen, friteuses, mixers, grillplaten, strijkijzers, stofzuigers en zelfs naaimachines.

Voor een vriendelijke bediening, een goede service en prijs-kwaliteit komt u best bij Eldi Maasmechelen langs. Er is levering aan huis mogelijk, indien gewenst met installatie.

Al onze producten zijn steeds verkrijgbaar op financiering. Koop vandaag, betaal in kleine maandbedragen. Let op: geld lenen kost ook geld! De zaakvoerder is ook kredietbemiddelaar (agent in nevenfunctie). Voor meer informatie neemt u best contact met Paul op.

CONTACTEER ONS