Eethuis Herentals

Eethuis Sisterly’s

Uw eethuis, brasserie en restaurant in Herentals


Eethuis Sisterly’s is een gezellig eethuis in het midden van het bruisende centrum van Herentals. Tijdens de warme lente- en zomerdagen, kan u in onze tuin zitten! Met onze gezellig, ommuurde en kindvriendelijke stadstuin met kinderboerderij, is Eethuis Sisterly’s de ideale plaats om samen met het hele gezin, vrienden of familie gezellig ontspannend op ons terras te tafelen. Bekijk hier alvast enkele foto's van onze brasserie te Herentals.

Tasty mediterranean food by belgian sisters

Saskia en Claudia zijn met dezelfde visie aan dit avontuur begonnen. De twee zussen (hence the name) vullen elkaar perfect aan en kennen elkaar dan ook door en door. Op hun eigen zussenmanier heten ze je van harte welkom en toveren ze heerlijke gerechten op je bord.

Onze keuken biedt voor elk wat wils. U kan bij ons terecht voor lunch, avondeten, gewoon iets drinken of voor een leuke babbel. Neem gerust een kijkje op onze zeer uitgebreide menukaart.

Van dinsdag tot zaterdag staat het het team van Eethuis Sisterly’s in Herentals voor u klaar! Bekijk alvast onze openingsuren. Er gebeuren geen reservaties via mail, je neemt dus best telefonisch contact met ons op.

Ontdek onze kaart BEKIJK ONZE FACEBOOK CONTACTEER ONS