Eetcafe Den Anker

Eetcafé Den Anker

Uw eetcafe, café, restaurant te Tessenderlo.

Eetcafe Den Anker is gehuisvest op de markt in hartje Tessenderlo. Den Anker begon als een warm volkscafé en nu zijn wij geëvolueerd tot een warm, gezellig en culinair eetcafe.

Geniet in ons eetcafé van een lekkere koffie van onze uitgebreide koffiekaart, maar ook van thee weten wij van wanten door ons aanbod van verse thee. Alsook hebben wij een mooi aanbod single malt whisky waar een whiskyliefhebber zeker zijn keuze uit kan maken. Patron Wim laat u genieten van zijn overheerlijke en originele creaties, die uiteraard volgens onze filosofie bereid worden met dagverse producten maar ook klassiekers zoals een koninginnehapje en een echte spaghetti bolognaise vindt u op onze kaart. Naast onze vaste menukaart serveren wij ook suggesties die dan weer dat tikkeltje meer hebben en seizoensgebonden zijn. Het is ook fijn vertoeven op ons terras, met uitzicht op de markt van Tessenderlo, waar je in de zomer kan genieten van de ondergaande zon terwijl u proeft van Wims culinaire gerechten.

We verwelkomen u graag bij Eetcafe Den Anker in Tessenderlo. Eens u van onze sfeer en gerechten heeft geproefd kan u niet meer weerstaan.

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Eetcafe Den Anker.

Contact

Eetcafe Den Anker

Markt 3, 3980 Tessenderlo
  • Brasserie
  • Eetcafe
  • Eethuis
  • Eten & Drinken
  • Restaurant
T013 32 80 09
Ond. nr.0847.403.480
Maandag 08.30u-20.00u
Dinsdag 09.00u-21.30u
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag 09.00u-23.00u
Zaterdag 11.00u-23.00u
Zondag 11.00u-22.00u