Fotoalbums

Drukkerij Hendrix

Uw drukkerij voor Hasselt en omstreken.

Wij begrijpen uw drukwerk!

De ontwikkelingen op het gebied van offset volgen elkaar in snel tempo op. Wat vandaag gemeengoed is, kan morgen vaak al achterhaald zijn. Bijblijven of liever, voorop lopen in die dynamische wereld is de uitdaging van Drukkerij Hendrix. Al 75 jaar staan wij garant voor kwalitatief hoogstaande en innovatieve drukwerkproducties in elke gewenste oplage. Of het nu om boeken, catalogi, brochures of magazines gaat; Hendrix zorgt voor een meesterlijk resultaat.

Als familiebedrijf koesteren we onze informele sfeer, persoonlijke contacten en betrokken, eerlijke werkwijze. Wij begrijpen wat u wilt bereiken met uw drukwerk, wij zorgen voor een excellente uitvoering van uw order. Terwijl u doet waar u goed in bent, neemt Drukkerij Hendrix u alles uit handen van pre-press tot aflevering. Gecertificeerd volgens ISO 12647-2.

In ons modern circa 7.000m² grote pand in het Belgische Peer (nabij Hasselt) werkt ons hoogopgeleide team met de modernste apparatuur voor gerenomeerde opdrachtgevers in heel Europa. Opdrachtgevers, die begrijpen dat topkwaliteit drukwerk een meesterdrukker verdient. Zoals wij begrijpen wat u verwacht van meesterlijk drukwerk.

Prepress

Snel, accuraat en goed. De prepress-afdeling van Drukkerij Hendrix werkt met een volledig geautomatiseerde digitale PDF-workflow. Deze is gebaseerd op de internationale standaarden van de Ghent PDF workgroup voor het aanmaken en controleren van PDF's.

Vanaf het aanleveren van uw bestanden tot en met het belichten van de platen, zorgt ons team voor een snelle en accurate afhandeling van uw opdracht.

Press

De moderne wijze van offsetdrukken. In onze moderne drukkerij staat alles in het teken van snelheid, kwaliteit en milieuvriendelijkheid. We beschikken momenteel over drie grootformaat Heidelberg Speedmasters. Een 8-kleurenpers met omkeertrommel om schoon en weer in een drukgang te kunnen drukken. Twee 5-kleurenpersen waarvan een met lakunit. Voor enveloppen en kleiner drukwerk maken we gebruik van de Speedmaster 52 4-kleurenpers.

Hendrix heeft fors geinvesteerd in de nieuwste innovaties en kan daardoor elke order van start tot finish monitoren. De drukpersen worden centraal aangestuurd door een innovatief inkt sturingssysteem. De kwaliteit van elke pers afzonderlijk wordt daarnaast 24 uur per dag in-press gecontroleerd en bijgestuurd, waardoor de persen sneller op kleur zijn, er minder inschiet is en u verzekerd bent van een constante kleurbeheersing. De drukpersen, samen met de vakkundigheid van onze drukkers, staan borg voor drukwerk van superieure kwaliteit, standaard gedrukt met het hybrideraster.

Tot slot mag onze zorg voor het milieu niet onvermeld blijven. Drukkerij Hendrix te Peer (nabij Hasselt) is FSC gecertificeerd, heeft gekozen voor groene stroom en ziet erop toe dat papierresten en andere afvalstoffen worden verzameld en gerecycled.

After press

The finishing touch. Op het gebied van afwerking kan Drukkerij Hendrix bijna alles in eigen huis. Of het nu gaat om snijden, vouwen, binden, verzamelen, en het postaal verwerken in folieverpakking met eventuele bijlagen: Hendrix zorgt voor de perfecte finishing touch.

Express

Snel geleverd, waar en hoe u maar wilt. Drukkerij Hendrix hecht grote waarde aan het snel en punctueel leveren van uw opdracht. Van de aanlevering van uw bestanden tot en met het bezorgen van het eindprodukt waar en hoe u wilt: in dozen of postaal nemen we u graag zoveel mogelijk zorgen uit handen.

Wij beschikken over een eigen wagenpark zonder opdruk of logo's en een waaier aan transportmiddelen, waarmee we uw drukwerk overal kunnen bezorgen.

Nieuws & activiteiten

Digital Print Specialist An-Sofie Hendrix

Digital Print Specialist An-Sofie Hendrix is de eerste vrouw in de Benelux die zich zich HP Indigo Level 3-operator mag noemen – het hoogst mogelijke niveau. Eerder haalde ze de certificaten voor Level 1 (bediening van de pers en het drukken op zich) en Level 2 (onderhoud en vervanging van...
lees meer
Digital Print Specialist An-Sofie Hendrix

Nieuwe supersnelle Fujifilm Luxel T-9800 plaatbelichter

Elk jaar stijgt het aantal platen dat moet worden belicht. Oorzaak? Veel orders, natuurlijk. Maar ook: meer orders met een kleinere oplage. Reden waarom Hendrix Xperience de plaatproductie quasi verdubbelt met een nieuwe en supersnelle Fujifilm Luxel T-9800 plaatbelichter. Goed voor een snelheid...
lees meer
Nieuwe supersnelle Fujifilm Luxel T-9800 plaatbelichter
meer nieuws & activiteiten

Foto's

Recensies

Hele mooie nieuwe website!
Verteld veel over het bedrijf, maar je moet het gewoon in het echt zien.
Mooi bedrijf en super modern
- Patrick van Wilgen
meer recensies

Contact

Drukkerij Hendrix

Kiezel Kleine-Brogel 55, 3990 Peer
  • Drukkerij
  • Drukwerk
  • Offset
  • Prepress
T011 63 19 54
F011 63 49 69
Ond. nr.0437.574.819
Maandag 08.00u-17.30u
Dinsdag 08.00u-17.30u
Woensdag 08.00u-17.30u
Donderdag 08.00u-17.30u
Vrijdag 08.00u-16.30u
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Of buiten deze tijden op afspraak.