Driesen uitvaartzorg

Uw uitvaartbegeleiding, begrafenissen, crematies & rouwcentrum te Tongeren

Uitvaartzorg

U kan erop rekenen dat uitvaartzorg Driesen te Tongeren elke uitvaart (kerkelijk of buitenkerkelijk) tot in de puntjes regelt. Bovendien kan er steeds afscheid genomen worden volgens de wensen van de nabestaanden. Driesen uitvaartzorg doet meer dan enkel de uitvaart regelen. Ze schenken veel aandacht aan de mensen, hun gevoelens en persoonlijke wensen. De uitvaart wordt geregeld, maar er kan ook gezorgd worden voor het drukwerk, de bloemen en het overlijdensbericht in de krant. Meer nog, u kan zelfs uw eigen afscheid vooraf regelen volgens uw persoonlijke wensen.

Uitvaartverzekering

Driesen uitvaartzorg werkt samen met de uitvaartverzekering van Corona. Maar ook als u over een andere uitvaartverzekering beschikt, kan u bij ons terecht. In de winkel bieden wij een ruime keuze aan rouwkransen, urnen en gedenkartikelen, zoals gedenksieraden aan.

Uitvaartbegeleiding

Ook bij de nodige administratieve aangelegenheden, zoals het verwerken van de nalatenschap, bieden wij de nodige ondersteuning aan en verwijzen wij door naar de bevoegde instanties. Koffietafels worden ook door ons geregeld en verzorgd door externe firma's.

Orthopedagoog

Ook begeleiden we nabestaanden tijdens het rouwen. Als orthopedagoog kan Heidi de nabestaanden begeleiden tijdens het rouwen door de mensen zelf bij te staan of eventueel door te verwijzen. In 2013 opende het nieuwe pand op de Rutterweg te Tongeren. Het is een uitbreiding waarbij ingespeeld wordt op de noden van deze tijd.

Rouwcentrum

Gezien de steeds grotere vraag naar buitenkerkelijke diensten, waarbij de nadruk ligt op persoonlijk afscheid nemen werd er ook een aula voorzien die hiervoor specifiek werd ingericht. Daarnaast is de zaak veel beter bereikbaar en is er een eigen parking aan de achterkant van het gebouw.

CONTACTEER ONS VOOR MEER INFORMATIE