Nieuw bij J&J Drinks 2017

Nieuw bij J&J Drinks 2017

Big Tom

Big Tom in flesjes van 25 cl is een pittige tomatensap. De tomatensap is ideaal om zo te drinken, er mee te koken of je kan er een natuurlijk een Bloody Mary mee maken!

In deze tomatensap zijn 20 ingrediënten aan toegevoegd voor extra veel smaak. Zoals 0selderij- en mosterdpoeder, cayennepeper, suiker, zout, azijn, verse tomaten, ui, marjolein, knoflook, koriander, komijn, cayennepeper, kruidnagel, tamarinde, fenegriek, kardemom, peper, citroen, selderij, mosterd, vegetarische Worcestershire saus, piment en nog veel meer kruiden.

 

Save The Queen

Save The Queen gin is gemaakt op basis van honing die lokaal wordt geoogst van honingbijen die vertoeven in Belgische steden.

De Urban Honing wordt verkregen door eigen bijenkasten en samenwerkingen met de imker-community + 14 botanicals: jeneverbessen, rozemarijn, korianderzaad, staartpeper, orriswortel, gember, citroenschil, kaneel, angelicawortel, kardemom, zoethout, paradijskorrels, nootmuskaat en lavendelbloesem.

Aangepaste tonic: Save The Queen Gin laat zich het liefst schenken met een hard bruisende tonic zoals Thomas Henry of Schweppes Premium Original. Vul het glas rijkelijk met ijs en voeg een snipper rozemarijn en enkele jeneverbessen toe.

 

ROM

ROM koffie haalt zijn koffie uit alle hoeken van de wereld: van Noord-, Centraal- en Zuid-Amerika, tot Indonesië, Togo, Ethiopië… ROM koffie kiest resoluut voor hand geplukte bonen: dit garandeert optimale kwaliteit en zo vermengen er zich geen andere ongewilde ingrediënten in het productieproces. Koffiemengelingen worden samengesteld uit de kleinere, ronde robustabonen (in beperkte mate) en de grotere, ovale arabicabonen die in totaal andere klimaatomstandigheden groeien en ook totaal anders smaken.

 

Vylmer

Verfrissende aperitief met bitter-zoete smaak en fruitige toets.

Vylmer is een ambachtelijke aperitief uit de Provence, geïnspireerd op het recept uit de jaren ’50 van Madame Volmer en gemaakt van rosé wijn uit de Luberon, een distillaat van bittere en zoete appelsienen, rietsuiker en kruiden.

 

Virgin Mojito

Een heerlijk verfijnd en verfrissend recept met limoen-en muntsmaak. Een alcholvrije drank met natuulijke aroma’s.