Drankenpaleis Plus

Uw drankenhandel, drankencentrale te Lier voor wijnen, bieren en delicatessen

Drankenhandel

Drankenpaleis Plus in Lier is niet zo maar uw typische drankenhandel! U vindt hier een volledig unieke winkelervaring, met een gezellig en overzichtelijke inrichting en een zeer ruim aanbod aan verschillende soorten dranken en delicatessen. Niet enkel de bekende, grote merken maar ook minder gekende specialere dranken krijgen hier hun plaatsje.

Zowel klassieke, waardevolle (bewaar)wijnen als een breed gamma wereldwijnen met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding zijn te vinden bij Drankenpaleis Plus. Tevens organiseren we regelmatig wijndegustaties waarop u kan komen kennismaken met onze verrassende wijnen.

Voor de bierfans bieden wij meer dan 350 verschillende biersoorten aan. Naast de wereldberoemde Vlaamse streek- en trappistenbieren wordt ons assortiment regelmatig uitgebreid met themabiertjes en nieuwe ontdekkingen. Zo staat er altijd wat nieuws en verfrissends voor u klaar!

Liever iets sterkers? Geen probleem! Wij presenteren u diverse en kwaliteitsvolle sterke drank, waaronder gin, whisky, rum, cognac en nog zo veel meer. Bovendien steken wij graag extra aandacht in een mooie geschenkverpakking, zo kan u altijd wel een speciaal cadeautje bij ons halen.

Heeft u het nodige gevonden bij de dranken, neem dan zeker nog even een kijkje bij de delicatessen. U vindt er verschillende soorten pasta’s, smaakvolle aperitiefjes, koekjes, snoepjes en chocolade. Al onze delicatessen zijn stuk voor stuk zorgvuldig en persoonlijk uitgekozen, omwille van een superieure kwaliteit en smaak.

Tenslotte kan u onze leuke geschenkafdeling ontdekken, waar plaats is voor geschenkmanden die u zelf samenstelt met producten uit onze winkel. U vindt er ook keukenaccessoires, tafeldecoratie, prachtige glazen en meer! Wie uiteindelijk niet kan kiezen tussen onze gevarieerde en fijne geschenken, kan nog steeds voor een cadeaubon gaan, geldig voor het gehele assortiment.

Dranken

Drankenpaleis Plus wil méér zijn dan uw alledaagse drankenhandel. Wij bieden u een volledige winkelervaring aan, in een stijlvol, gezellig en overzichtelijk decor. Onze producten worden één voor één zorgvuldig geselecteerd. Met ons volledig team streven wij ernaar u zowel de vertrouwde producten alsook verrassende nieuwe dingen op een fijne manier aan te bieden.

Wat mag u bij ons zoal verwachten:

  • een uitgebreide wijnafdeling met zowel klassieke Franse als wereldwijnen aan een uitstekende prijs/kwaliteit
  • een ruime afdeling bubbels, met een mooie reeks bekende en minder bekende champagnes, maar ook cava, prosecco en spumante komen ruim aan bod
  • een mooie collectie gin, whisky, rum, cognac, porto, sherry en nog zo veel meer. Dus alles wat u nodig hebt om cocktails te maken.
  • 350 verschillende bieren, die nog regelmatig aangevuld worden met nieuwe ontdekkingen en themabiertjes
  • alle bekende frisdranken en minder gekende drankjes met aandacht voor gezonde merken
  • melk, biomelk, chocomelk, koffiemelk, koude theedrankjes,...

Moeilijk kiezen? Geen probleem, voor alle vragen en advies staat ons team voor u klaar! Tot binnenkort!

Geschenken

Nog op zoek naar een geschikt cadeau? Onze geschenkmanden zijn steeds toppers! Kies uit één van onze, met zorg, klaargemaakte geschenkmanden of stel er zelf één samen met producten uit ons ruim assortiment.

Het Drankenpaleis in niet alleen een drankenhandel. We hebben ook een hele mooie afdeling met geschenken waar altijd iets nieuws te ontdekken valt, zoals:

  • tafeldecoratie
  • keukenaccessoires: mooi en handig
  • delicatessen en streekproducten
  • en een heleboel leuke hebbedingetjes