Drankenhandel Beringen

Dranken Vertessen

Uw drankenhandel, drankenwinkel in Beringen

Dranken Vertessen is een familiebedrijf opgestart in 1930 en gevestigd te Beringen (Beverlo), ondertussen is de vierde generatie een feit. We leveren sterke drank, likeuren, wijnen, bubbels, bieren, gin & toebehoren, frisdrank, tonic's, waters, koffie & toebehoren, thee, cocktails, bartools, energiedranken, alcoholvrije dranken en sportdranken aan horeca, bedrijven, evenementen, scholen.

Dranken Vertessen te Beringen, niet alleen een drankenhandel. Wij verkopen niet alleen dranken maar leveren ook glazen, geschenken, geschenkmanden, monin siropen, zuivel, soepen en rietjes. Om uzelf of een ander te verwennen, kunnen wij originele bierkorven op maat maken en volledig naar uw voorkeur!

We zijn heel flexibel en streven ernaar om een goede service te bieden. Bij ons geld nog steeds klant is koning. Wij hebben vaak spaaracties en promoties dus als u meer wilt weten, dan kunt u het ons altijd vragen of ga eens naar onze facebook pagina.

Wij zijn aangesloten bij de groepering Drinxit die elke maand een folder uitbrengt met heerlijke promoties. U zult uw ogen uitkijken met wat hier maandelijks verschijnt! Bekijk hier onze maandelijkse folder!

Contacteer ons →