AC Lighting

Uw vakman in algemene elektriciteit, verlichting & domotica te Kuurne

Uw partner voor algemene elektriciteit gespecialiseerd in verlichting, automatisatie en domotica

AC Lighting is een jong en flexibel elektro-installatie bedrijf uit Kuurne. Wij zijn ook gespecialiseerd in alles rond verlichting, automatisatie en domotica. AC Lighting is erop gericht de klant optimaal te helpen: vakmanschap, kwaliteit en service zijn de kernbegrippen in het werk dat wij dagelijks uitvoeren. Zo brengen we met de juiste expertise en aan de hand van de nieuwste technieken steeds de oplossing voor uw situatie in huis!

Elektriciteit ac lighting kuurne

Elektriciteit

Wij pakken alles van elektriciteit in Kuurne en omstreken aan. Denk bijvoorbeeld aan stroomuitval verhelpen, (LED-)verlichting aansluiten, onderhoud en reparatie, elektra aanleggen of verleggen, groepenkast vervangen of uitbreiden…

Elektriciteit ac lighting kuurne

Verlichting

Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en producten op het gebied van verlichting, waardoor we altijd gepaste installatietechnieken toepassen voor een succesvolle verlichting.

Elektriciteit ac lighting kuurne

Automatisatie

Wij zijn de specialist voor het automatiseren van uw poort, hek of deur en voor videofonie en toegangstechniek. We leveren u een professionele service, met garantie én voor de scherpste prijs.

Elektriciteit ac lighting kuurne

Domotica

We kunnen de aanleg van domotica volledig voor u uitvoeren of u adviseren op het gebied van de mogelijkheden en technische implementatie (zonwering, verlichting, ventilatie, verwarming, beveiliging, water controle, energiebeheer, communicatie…)