Dom en Partners Advocatenkantoor

Dom & Partners is een advocatenkantoor voor particulieren en ondernemingen te Putte. Met een dynamisch team van gespecialiseerde advocaten, staan wij u bij in het vermijden en oplossen van uw zakelijke & persoonlijke zorgen.

Wat ons kantoor uniek maakt is haar toegankelijke, gedreven en creatieve aanpak. Onze advocaten denken zowel juridisch als praktisch en staan voor een snelle, efficiënte en verstaanbare aanpak.

Familierecht

Spanningen op relationeel of familiaal vlak wegen zwaar. Wij nemen voor u uitgebreid de tijd om naar u te luisteren en samen met u te handelen naar het probleem.

Door onze menselijke & persoonlijke aanpak voelt u zich op uw gemak en begeleiden wij u betreffende echtscheiding, vereffening-verdeling, bemiddeling, kinderen, onderhoudsgeld, erven en schenken, successie- en vermogensplanning en dergelijke meer.

Contractenrecht

Waar mensen met elkaar in contact komen ontstaan contracten. Ondanks het grote belang van een waterdicht contract, gaat men hier vaak te licht over.

Dom & Partners luistert naar uw noden, geeft u een contract op maat en beschermt u bij contractuele geschillen.

Huurrecht

Ons advocatenkantoor staat zowel huurders als verhuurders bij in het behartigen van woninghuur-, handelshuur- en pachtzaken.

Dankzij onze organisatie kunnen wij ook snel optreden wanneer een van de partijen zijn verplichtingen niet nakomt. Op die manier kan een verhuurder zijn pand snel opnieuw verhuren of krijgt een huurder waar hij recht op heeft.

Ondernemingsrecht

Elke onderneming wordt geconfronteerd met juridische vraagstukken. Onze advocaten geven een meerwaarde aan uw bedrijf. Wij bekijken uw dossiers niet enkel als advocaat, doch ook als ondernemer.

De combinatie van onze juridische expertise en deze praktische aanpak, creëert een juridisch kader waarbinnen uw bedrijf optimaal functioneert.

Aannemings- en bouwrecht

Het realiseren van een bouwwerk is een complexe zaak waarbij veel partijen betrokken zijn. De hoofdaannemer, onderaannemer, architect en bouwheer moeten aan zoveel denken dat ze vaak belangrijke details uit het oog verliezen.

Wij beschermen u in alle fasen van een bouwgeschil. Hierbij streven wij naar de snelste en meest praktische weg.

Verkeersrecht

Dom & Partners verdedigt u zowel burgerrechtelijk als strafrechtelijk tegenover verzekeringsmaatschappijen en voor de rechtbank.

Wat veel mensen vergeten is dat uw autoverzekering vaak ook een rechtsbijstand voorziet, waardoor u gratis op ons een beroep kan doen.

Strafrecht

U verdient de beste verdediging ongeacht uw situatie. Dom & Partners beschermt u vanaf het eerste verhoor tot op het eventuele proces.

Onze advocaten zorgen voor een zo goed mogelijke afloop en begeleiden u desgevallend bij het afsluiten van een akkoord met de fiscus of het parket om zo een proces te vermijden.

Incasso en beslag

Iedere ondernemer wordt steeds meer geconfronteerd met wanbetalers, zowel nationaal als internationaal. Een kordate, efficiënte en snelle aanpak is essentieel, zodat uw bedrijf niets tekort wordt gedaan.

Onze incassoafdeling maximaliseert de kans op invordering en minimaliseert het risico voor de cliënt.

Arbeidsrecht

Elke werkgever en werknemer komt er mee in aanraking. Wij vertellen u wat uw rechten zijn en tonen u de beste weg om een arbeidsrechtelijk geschil te voorkomen of te genezen. 

Administratief recht

Onder het administratief recht valt een uitgebreide waaier aan rechtsmateries zoals stedenbouw-, milieu-, ambtenaren- en tuchtrecht, overheidsopdrachten, enzovoort.

De regelgeving is zo complex dat vaak onbedoelde of onbewuste overtredingen worden begaan. Lange procedures kunnen vaak vermeden worden door op voorhand goed ingelicht te worden.

Dom & partners advocatenkantoor, uw advocaat - raadsman voor Duffel, Heist-op-den-Berg, Putte en Sint-Katelijne-Waver

Foto's

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Dom en Partners Advocatenkantoor.

Contact

Dom en Partners Advocatenkantoor

Waversesteenweg 81, 2580 Putte
  • Advocaten
  • Advocatenkantoor
  • Jurist
  • Raadsman