Discobar Moonlight

Dag en nacht uw ambiance discjockey!

Voor al uw feesten rond Herentals!

Geen feest zonder muziek. Laat een DJ dus niet mankeren als er iets te vieren valt. Patrick Michiels is uw professionele ambiance DJ van dienst met een twintig jaar lange ervaring. Van alle markten thuis op vlak van muziek, kennen de meest uiteenlopende verzoeknummers geen geheimen meer voor hem.

De juiste mood op uw feest? DB Moonlight is de perfecte match voor een feest dat nog lang in u en uw gasten hun geheugen gegrift zal staan! Neem gerust contact op voor meer informatie.

Huur een DJ, ambiance verzekerd!

Met een stevige portie ervaring en passie weet DB Moonlight met veel ambiance, aanpassingsvermogen en een professionele installatie op welke muziek uw gasten zitten te wachten om de dansvloer te bestormen. De juiste mix op het juiste moment!

Een uit de hand gelopen hobby met een grote liefde voor muziek maakt mij vandaag dan ook tot uw favoriete DJ op al uw geslaagde feesten: huwelijksfeesten, familiefeesten, communiefeesten, schoolfeesten, bedrijfsfeesten, personeelsfeesten, feestdagen, verjaardagsfeesten, teerfeesten, tuinfeesten, after-party en andere feesten

Wat kunt u van DB Moonlight verwachten?

  • een DJ die op al uw feesten komt in een straal van 30 kilometer rond Herentals
  • 20 jaar ervaring in ambiance en sfeer
  • een vast tarief, geen uurprijzen!
  • een ruim aanbod in alle mogelijke muziekgenres
  • een allround DJ waarbij alles bespreekbaar is en die volledig op maat werkt, maak dus al uw voorstellen en wensen kenbaar!
  • een DJ die speelt met zijn hart
  • een DJ die telefonisch bereikbaar is van 10u00 tot 22u00 voor meer informatie

Een DJ die ervoor zorgt dat uw gasten de dansvloer niet ongemoeid laten? Contacteer Discobar Moonlight, die al uw feesten aandoet in een straal van 30 kilometer rond Herentals!

Contacteer ons