Diëtiste Laura De Rocker

Uw diëtiste te Gavere gespecialiseerd in voedingsadvies en afslanken

(Di)eetadvies op maat

In 2017 studeerde ik met grote onderscheiding af aan de Hogeschool Gent als gegradueerde in Voedings- en Dieetkunde. Niet lang daarna startte ik op als diëtiste in bijberoep. Daarnaast werk ik deeltijds in “E-Fit center Deinze x Evy Gruyaert” als voedingscoach en geef ook kookworkshops bij Colruyt Group Academy.

Gezonde voeding intrigeert mij mateloos. Ik ben heel gepassioneerd door mijn vak, ben gedreven en leergierig. Dit is waarom ik ook telkens op zoek ga naar een nieuwe uitdaging. In maart 2019 ontmoette ik Helen. Zij is diëtiste te Schoonaarde en in haar praktijk help ik ook een handje mee. Dit zorgt ervoor dat ik op 3 verschillende locaties (Gavere, Zottegem, Schoonaarde) werk. Zo kan jou nóg beter helpen naar je doel(en).

Specialisaties zijn gezond vermageren, gezond bijkomen, proteïnedieet, ondervoeding, vegetarisme, veganisme, maag-darmproblemen, combinatiedieet, voeding bij PDS/Fodmap dieet, IBS/inflammatoire darmziekten.

Praktijk vari.eet

Voor mijn praktijk gevestigd in Gavere, Zottegem en Schoonaarde, koos ik de naam "vari.eet". Dit is eigenlijk een samenvoeging van "eten" en "variëren". Ik vind het namelijk heel belangrijk dat ons voedingspatroon niet te eenzijdig wordt en dat we variëren met onze voeding om op die manier voldoende voedingsstoffen aan te reiken aan ons lichaam. Bovendien is elk individu uniek. Ik vind het belangrijk om rekening te houden met jouw specifieke behoeften en voorkeuren. Je voedingspatroon is tenslotte iets persoonlijk.

Waarvoor kan je bij mij terecht

» Algemene gezonde voeding
» Afslanken bij overgewicht en obesitas
» Gezond aankomen bij ondergewicht
» Ondervoeding en onbedoeld gewichtsverlies
» Sportvoeding

» Hart- en vaatvriendelijke voeding (cholesterol, hoge bloeddruk…)
» Voeding bij maag- en darmproblematieken
» Sportvoeding
» Vegetarische en veganistische voeding

» Proteïndieet
» Voeding tijdens zwangerschap en borstvoeding
» Voedingsallergieën en –intoleranties
» Voeding bij botontkalking

Terugbetaling

Voor consulataties bij een erkende diëtist(e) kan u een terugbetaling verkrijgen via uw ziekenfonds. Raadpleeg de link van uw ziekenfonds voor meer informatie. Indien u aangesloten bent bij een ander ziekenfonds dan vermeld, neem gerust contact met mij op.

Consultaties

❖ Eerste consultatie (ongeveer 60 min) Tijdens de eerste consultatie leer ik je graag beter kennen. Op die manier kan ik mijn advies zo goed mogelijk op jou afstemmen. Naast algemene gegevens bevraag ik medische en persoonlijke gegevens. Tevens kom ik graag je verwachtingen en doelen te weten. We bespreken ook jouw voeding. Nadien volgt er een volledige lichaamsanalyse. Tenslotte stel ik samen met jou een voedingsplan op. ​Tarief: € 55,00

❖ Vervolgconsultaties (ongeveer 30 minuten) Je hebt je schema nu enkele weken kunnen volgen. Ik stem met jou af hoe het lukt om je nieuwe voedingsgewoonten toe te passen, waar je het moeilijk mee hebt en hoe je je erbij voelt. Waar nodig wordt er bijgestuurd. Natuurlijk ontvang je ook voldoende advies, tips een de nodige motivatie om verder te zetten! Je leert wat gezonde keuzes zijn in de winkel, op restaurant, bij sociale gelegenheden, op vakantie en je leert etiketten te lezen. ​Tarief: € 25,00

AFSPRAAK MAKEN? BEL VANDAAG NOG!