Diëtiste Laura De Rocker

Uw diëtiste te Gavere gespecialiseerd in voedingsadvies en afslanken

(Di)eetadvies op maat

voeding maak een heel belangrijk deel uit van ons leven. Het is onze brandstof. Geven we ons lichaam wat het nodig heeft, dan kan het beter functioneren. Maar welke voeding is goed voor mij? Wat is haalbaar? Hoe kan ik het volhouden? Hoe verlies ik op een gezonde manier de overtollige kilo's of hoe sterk ik weer wat aan? Hoe geraak ik van mijn klachten af?

Iedereen is echter uniek en heeft dus zijn eigen individuele voedingsbehoeften. Als erkende diëtiste maak ik je wegwijs in de snel veranderende wereld van voeding en stel ik samen met jou een persoonlijk voedingsplan op. Hierbij houd ik rekening met jouw klachten, doelen en levensstijl. Samen halen we de beste en gezondste versie van jezelf naar boven. Ik geloof erin! Jij ook?

Inspirerende, lekkere en gezonde recepten vind je alvast hier. Liever ineens een heel e-book met recepten? Bestel hier.

Praktisch

Wie kan bij mij terecht?
» Zowel kinderen, jongeren als volwassenen.

Voedings- en dieetadvies bij:
» Overgewicht
» Ondergewicht
» Prikkelbare darm syndroom
» Sport
» Zwangerschap en borstvoeding
» Vegetarisme en veganisme
» Intoleranties en allergieën
» Verstoorde bloedsuikerspiegel
» Verhoogde cholesterol ...

Proteïnedieet en low-carb dieet:
» Voor degenen die liever wat sneller resultaat boeken en een wat meer afgelijnd schema nodig hebben. Natuurlijk blijft gezonde voeding ook zeer belangrijk. Hier gaan we tijdens de opbouwfase en de stabilisatiefase ook zeker aandacht aan besteden.

Specialisaties:
» Laag FODMaP-dieet en voeding bij andere gastro-intestinale aandoeningen - vegetarische en veganistische voeding - gezond aankomen - gezond afvallen (met of zonder proteïneproducten)

Tarieven

❖ Eerste consultatie: 60min. - 55 euro
❖ Verdere consultaties: 30min. 25 euro
❖ Proteïneproducten: Product specifiek, rond 3 euro per portie

De meeste mutualiteiten voorzien een terugbetaling, contacteer de website van jouw mutualiteit voor meer informatie.

Afspraken die niet binnen de 24u worden afgezegd, worden aangerekend. Op deze manier willen wij de wachtlijsten beperken en iedereen zo snel mogelijk ondersteuning bieden.