Diëtiste Inge Verbeke

Diëtiste Roeselare

Voeding- en dieetadvies op maat 

Uw persoonlijke begeleiding bij: gewichtsproblemen, eetstoornissen, diabetes, hoge cholesterol, spijsverteringsstoornissen, allergieën en voedingsintoleranties

Wie is uw diëtiste Inge Verbeke

Als afgestudeerde licentiate in de Voedings- en Dieetkunde is uw diëtiste uw gezondheidspartner bij uitstek. Uw voedingsdeskundige heeft de nodige opleiding genoten om u wegwijs te maken in de wereld van voeding en diëtetiek. Uw diëtiste adviseert, begeleidt en ondersteunt u bij allerhande vragen en/of behandelingen inzake voeding en dieet.

Uw diëtiste werkt een gepersonaliseerd dagschema uit op basis van de recentste wetenschappelijke kennis en dit zonder gebruik te maken van commerciële maaltijdvervangers of voedingssupplementen. Met meer dan 20 jaar ervaring staat uw diëtiste garant voor een professionele begeleiding.

Wat biedt uw diëtiste

Aan de hand van vragen over uw huidige eetgewoonten wordt een evaluatie gemaakt van uw persoonlijke situatie. Op basis hiervan wordt een aangepast dagschema opgemaakt rekening houdend met de huidige trends in de diëtiek. Hierbij staan centraal:

  • een luisterend en begrijpend oor voor uw problemen rond voeding en eetgewoonten
  • voorlichting over gezonde en gevarieerde voeding, aangepast aan uw leefsituatie
  • concreet en praktisch advies (persoonlijk dagschema, receptuur, lijsten met aangewezen voedingsmiddelen)

Een verantwoorde en wetenschappelijke aanpak staan garant.

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Diëtiste Inge Verbeke.

Contact

Diëtiste Inge Verbeke

Oostrem 6, 8800 Roeselare
  • Afslanken
  • Dietiste
  • Voedingsadvies

Enkel op afspraak.