Pure Petfood and More

Gezonde dierensnacks, dierenvoeding en kennels op maat te Retie

Wie is Petfood and More?

Hallo, wij zijn Samantha en Michiel en vinden dieren geweldig! Met jaren ervaring zijn wij op het punt gekomen om onze ervaringen en kennis met iedere dierenvriend te delen. Daarom dan ook de opstart van onze dierenwinkel Pure Petfood and More. Bij ons kan je terecht voor:

  • Gespecialiseerd in dierenvoeding
  • Op maat gemaakte voedingschema's
  • Voedingssupplementen
  • Snacks & More
  • Online webshop

Kennels op maat

Comfort op maat voor uw huisdier.
Sinds een tijdje heeft Pure Petfood and More zich ook toegelegd op het maken van huiskamerkennels. Wij luisteren graag naar uw wensen en maken dan op maat van de noden van uzelf en uw dieren deze kennels. De kleur is volledig vrij te kiezen.

Zowel voor binnen als buiten
Zo maken we huiskamerkennels van steigerhout en aluminium deuren, die niet enkel heel erg praktisch en ruim zijn maar er ook nog eens mooi uitzien en bij de rest van uw interieur passen. Twee vliegen in één klap, dus. Daarnaast maken we ook werpkisten op maat. En dan hebben we het nog niet gehad over onze buitenkennels en uitlooprennen. Ook daar zorgen we voor maatwerk. Op deze pagina vindt u alvast enkele voorbeeldfoto's terug.

Vraag ons meer informatie
Als er nog bepaalde vragen zijn die u zich zou stellen over onze huiskamerkennels, werpkisten of buitenkennels. Dan kunt u best meteen contact opnemen met Pure Petfood and More in Retie. Zo kunnen we u snel antwoorden of nog wat extra informatie geven.

Onze Voedingssupplementen

Bij Pure Petfood and More vind u een ruim assortiment aan voedingssupplementen voor uw huisdieren. Zo zijn bijvoorbeeld onze Zalmolie en Sardineolie een rijke bron aan omega 3 en omega 6 vetzuren. Deze staan bekend om hun positieve werking voor een gezonde vacht. Maar ook om hun ontstekingsremmende effect. We hebben ook een ruim assortiment in poeder supplementen. Deze kunnen gebruikt worden voor verschillende doeleinden. Bijvoorbeeld ter ondersteuning van de spieren, gewrichten en het kraakbeen. Ter bevordering van de huid, vacht en nagels. Of om het dier te ondersteunen bij spannende situaties. Vraag vrijblijvend naar meer informatie over onze supplementen.

Voedingsschema’s op maat

Soms is goede en gezonde voeding niet het enige wat een huisdier nodig heeft. Denk bijvoorbeeld aan een dier dat herstellende is na een zware operatie. Dieren met allergenen of dieren met gewichtsschommelingen. Op zo’n moment kan het een uitkomst zijn om een voedingsschema volledig op maat en noden van uw huisdier te laten aanmeten. Wij kijken samen met u wat we voor uw huisdier willen bekomen. Stellen een schema samen die u thuis kunt toepassen. We volgen tijdens de schema’s graag uw dier zo goed mogelijk op. Passen aan waar nodig is en bespreken samen de weeg momenten. Zo helpen wij de gezondheid van uw hond te verbeteren en te optimaliseren.