Dierenspeciaalzaak 't Parkietje

Uw dierenwinkel en vogelspeciaalzaak te Temse

Dierenwinkel Temse

Thomas D'haese is sinds 2013 de nieuwe zaakvoerder van Dierenspeciaalzaak 't Parkietje. De dierenwinkel met al 35 jaar een hoge reputatie in Temse. Thomas studeerde dierenzorg aan de Hogeschool Gent en was al beroepshalve actief in de zoo van Antwerpen en Planckendael. De vorige uitbater vond in Thomas de ideale opvolger voor zijn alom gewaardeerde dierenspeciaalzaak. Overigens is ook assistente Tracy Bauwens een belangrijke aanwinst voor Dierenspeciaalzaak 't Parkietje. Tracy studeerde eveneens af aan de Hogeschool Gent, richting dierenzorg. De klanten kunnen gerust zijn ... een ijzersterk team staat klaar om hen met raad en daad bij te staan. Hun kennis en gedrevenheid waarborgen de beste service.

✔︎ 300m² dierplezier
✔︎ Meer dan 70 soorten vissen
✔︎ Meer dan 35 soorten vogels
✔︎ Meer dan 15 soorten knaagdieren

Dierenvoeding

Wij verkopen de beste merken in dierenvoeding voor alle huisdieren aan de scherpste prijzen. Ook hebben wij levend voeder voor reptielen, vogels (meelwormen, krekels, sprinkhanen, muizen,...). Dit is te verkrijgen op bestelling. Diepgevroren muizen en kuikens hebben wij altijd in voorraad.

Dieren

U kan er terrecht voor de aankoop van konijnen, cavia's, hamsters, gerbils, chinchilla's, schildpadden, klauwkikkers, knaagdieren, waterplanten, diverse soorten vogels, veel soorten vissen (warm en koud water) en alle dierenbenodigdheden.