Dierenpension Didi

Uw dierenpension, dierenhotel en dierenoppas voor Zaventem en omstreken

Dierenpension, dierenhotel, dierenoppas voor Zaventem

Hallo ik ben Theo, op 1 juli 2010 ben ik gestart met een honden- en kattenhotel. De respons is nog steeds intens, nu al negen jaar op rij. Reserveren op voorhand is nog steeds wenselijk, zowel voor de honden als de katten. Dit jaar zaten we wat de grote honden betreft reeds volzet begin mei voor de maanden juli en augustus. Ondertussen zijn we zelf eigenaar van twee poezen en twee honden en weten we dus dat het belangrijk is dat er voor de dieren goed gezorgd wordt. In ons hotel willen we de honden en poezen ook het gevoel geven dat ze even met vakantie zijn.

Het hondenverblijf

Het hondenverblijf bestaat uit twee delen:

  • Voor de grote honden: 11 binnenkennels, allemaal voorzien van een eigen mand, eet- en drinkbak. Deze capaciteit is voorzien voor het ganse jaar.
  • Voor de kleine honden: 6 binnenkennels (verwarmd) en ook alle nutsvoorzieningen.

De honden worden 2x daags (‘s morgens en in de late namiddag) aan de leiband uitgelaten. Daarvoor worden er zelfs vrijwilligers ingezet, vooral in het hoogseizoen.

Iedere hond is anders en heeft dan ook zijn eigen eetgewoontes. Bij het inschrijvingsformulier staat dan ook een lijstje dat u moet invullen met uw hond zijn gewoontes. U kan ook zelf de voeding meebrengen voor de ganse duur van het verblijf. Als wij zelf voor het eten moeten zorgen dan rekenen we hiervoor slechts € 1 per dag aan. Als uw hond speciale dieetvoeding nodig heeft gelieve dit dan zeker mee te brengen. Wij zorgen er ook steeds voor dat er overal in het hotel voldoende drinkwater aanwezig is.

Het kattenhotel

Het kattenhotel omvat 7 individuele ruimtes, een gemeenschappelijke binnenruimte (verwarmd) en een buitenren van 9x4m. Alles is zodanig ingericht dat de huiselijke sfeer voor de poezen benadrukt. Elke individuele ruimte is voorzien van een mand, eet- en drinkbak, kattenbak en krabpaal. De gemeenschappelijke binnen- en buitenruimte is uiteraard zodanig ingericht dat elke poes zich naar hartelust kan uitleven alsook een rustig plekje kan opzoeken.

Voor de poezen is er altijd eten voorzien van verschillende merken zowel droogvoer als natte voeding. Indien uw kat speciale voeding nodig heeft gelieve dit dan mee te brengen. Bij het inschrijvingsformulier vindt u ook een lijstje waarvan wij vragen om de eetgewoontes van de poes te noteren zodat we daar rekening mee kunnen houden. In het poezenverblijf is er steeds overal vers drinkwater ter beschikking.