Dierenartsenpraktijk Vermeir

Uw dierenartsenpraktijk, dierenarts regio Dendermonde en Hamme

We zijn een jonge dierenartsenpraktijk, waar een complete verzorging van uw huisdier en communicatie met de eigenaars centraal staan.

Honden, katten, konijnen, cavia’s, hamsters, ratten, vogels … allemaal zijn ze welkom in de praktijk.

Aangezien wij een intensieve aandacht aan het onderzoek en de behandeling van uw huisdier willen besteden, raden we aan in dermate van het mogelijke met uw huisdier een afspraak in de praktijk te maken waar we volledig uitgerust zijn om zo snel mogelijk tot de juiste diagnose te komen.

Om stresserende wachttijden te vermijden wordt enkel op afspraak gewerkt.

Ons team

Dierenarts Claudia Vermeir

Claudia Vermeir

Ik ben Claudia en studeerde af als dierenarts in 2014 aan de Universiteit Gent. Tijdens mijn opleiding had ik reeds veel interesse in de chirurgie en medische beeldvorming. In 2015 volgde ik dan ook een uitgebreide cursus echografie om ook in deze tak van de dieetgeneeskunde bekwaam te zijn. Daarnaast volg ik zeer frequent bijscholingen in verschillende vakgebieden om een professionele en hedendaagse behandeling met aandacht voor dier en baasje te kunnen garanderen.

Verder hecht ik er veel belang aan zowel beestjes als baasjes zoveel mogelijk op hun gemak te stellen.

Ben ik even niet in de praktijk, dan vind je me meestal al lopend of wandelend met mijn border collie Milo in de velden terug.

Mathilde Smet

Hallo! Mijn naam is Mathilde, een kersvers afgestudeerde dierenartsassistent met een groot hart voor alle dieren (met een kleine voorkeur voor honden ). Ik kom uit een groot gezin met een kleine hond, Flo. Het verzorgen van dieren is iets wat me al van kinds af aan zeer boeit en waar ik steeds meer over wil leren.

Momenteel volg ik ook een opleiding tot hondentrimmer, om jullie in de toekomst nog meer advies te kunnen geven omtrent de vacht van jullie hond. In mijn vrije tijd houd ik mij bezig met jeugdwerk, toneel en boeken lezen. Ik kijk er zeer hard naar uit om jullie en jullie dieren te leren kennen.

Dierenarts Flore boerjan

Flore Boerjan

Hoi, ik ben Flore en sinds mei 2020 vervoeg ik het team van dierenartsenpraktijk Vermeir.

In 2015 startte ik mijn carrière als dierenarts in een dierenkliniek te Brussel, waar ik heel wat ervaring opdeed in spoed- en hospitalisatiegeneeskunde bij gezelschapsdieren, een discipline die me nog steeds enorm boeit. Ik volgde in 2018 dan ook een toegepaste cursus bij de spoedarts Kris Gommeren.

Verder gaat mijn bijzondere interesse uit naar interne geneeskunde, tandheelkunde en medische beeldvorming, waarvoor ik mij voortdurend bijschool. Momenteel volg ik de opleiding Feline Medicine, waarmee ik ziektes bij katten samen met jullie, nog sneller hoop te diagnosticeren en te behandelen. Katten zijn immers meesters in het verbergen van symptomen, waardoor achter subtiele veranderingen in gedrag grote problemen kunnen schuilen. Het is dan ook een van mijn missies om jullie als eigenaar alert te maken voor die subtiele signalen van jullie kat.

Mijn vrije tijd spendeer ik aan sporten, tuinieren, cultuur, en gezelligheid met vrienden, familie, mijn lief en last but not least onze pluizige huisgenoten Tartine, Fuji en Cornelli.

Marijke Taelman

Hoi iedereen, Mijn naam is Marijke, ik ben getrouwd en heb 2 schatten van kinderen. Ook mijn 3 poezelige pluizenbollen, Tammy de chihuahua & onze 4 kipjes en haan behoren tot ons gezin. Al jaren ben ik gepassioneerd bezig met dieren: zo was ik opvanggezin bij een opvang voor tamme ratten en de laatste 5 jaar ben ik vrijwilliger bij een kattenopvang. Ik volgde extra bijscholingen omtrent kattengedrag en sta jullie graag te woord bij katgerelateerde vragen. In het najaar staat er ook een kat- en vachtvriendelijke trimopleiding op de planning zodat ik jullie pluizige huistijgers hiermee ook kan verder helpen in de praktijk. Naast dit alles ben ik ook dierenoppas in bijberoep. Mijn vrije tijd spendeer ik met mijn gezin en vrienden. Ik ga graag eens naar een festival of concert. En als ik veel tijd heb, zit ik verdiept in een boek 😉 Ik kijk er enorm naar uit om jullie en jullie diertjes te leren kennen