Speelgoed en gadgets voor huisdieren

Speelgoed en gadgets voor huisdieren

In februari vieren we Valentijn: het uitgelezen moment om onze geliefden in de bloemetjes te zetten. We mogen hierbij natuurlijk onze trouwe viervoeters niet vergeten want ook zij hebben heel vaak een bijzonder plekje in het hart van hun baasjes. In deze nieuwsbrief geven we wat inspiratie om uw huisdier een leuk geschenkje te geven.

Speelgoed

De Kong collectie bestaat uit leuke speeltjes voor honden en zijn vervaardigd uit bijna onverwoestbaar, natuurlijk materiaal. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen, naargelang grootte en leeftijd van uw dier. Het speeltje voldoet aan de natuurlijke behoefte van kauwen en spelen én activeert het jachtinstinct. Bovendien kan de Kong gevuld worden met snacks zodat uw dier beloond wordt tijdens het spelen. Ideaal tijdverdrijf voor honden die langere tijd alleen moeten zitten. (Prijs: Kong Puppy: 10,90€ Kong Bone S: 10,50€)

Buster Treat Ball. Deze balletjes kunnen worden gevuld met korrels of snoepjes. Als uw hond ermee rolt en speelt, komt er systematisch een snoepje vrij zodat uw hond wordt beloond bij het spelen. Ideaal om verveling tegen te gaan. Het houdt uw hond mentaal én fysiek gezond. (Prijs: 13,80€)

De Slim Cat Feeder Ball is een gezonde manier om uw kat te voeden én tevens beweging te stimuleren. Vul de bal met korrels en/of snoepjes. De kat moet spelen en werken om haar voeding vrij te krijgen uit de bal. Het helpt bij katten met overgewicht om af te vallen én uw kat kan zich er lange tijd mee amuseren. (Prijs: 11,80€)

Led Pointer: Dit laserlampje is ideaal om uw kat aan het bewegen te krijgen en stimuleert haar te jagen op het licht. Het weergegeven beeld is dat van een muis. Het lampje is compact en gebruiksvriendelijk en zal uw kleine tijger uren speelplezier bezorgen. (Prijs: 5,20€)

Nuttige gadgets

Adreshanger. Een adreskoker om te bevestigen aan de halsband van uw hond of kat. Op het meegeleverde papiertje vult u uw naam en adres in en dit stopt u in het kokertje. Op die manier bent u gemakkelijk te traceren indien u uw hond of kat kwijtraakt. (Prijs: 1,40€)

B’Seen Night Light. Dit veiligheidslampje met groot bereik kan bevestigd worden aan de hals- of leiband van uw hond. Het zorgt voor een maximale zichtbaarheid in het donker. Het lampje is schok- en waterbestendig. Ideaal dus voor bij avondwandelingen tijdens deze donkere dagen van het jaar. (Prijs: 8,20€)

Snacks en kauwbenen

Nylon kauwbenen. Deze kauwbenen hebben een aroma van chocolade of vanille. Ze reduceren tandsteen en mondgeurtjes. Deze botten houden uw hond uren bezig én ze zijn uitermate veilig (ze splinteren niet). Ze bestaan in 3 verschillende groottes. (Prijs: S: 3,20€ M: 4,80€ L: 6,40€)

Starsnack Training Bones. Deze overheerlijke snoepjes zijn ideaal als beloning bij het trainen of als klein tussendoortje. Ze bevatten een mix aan smaken o.a. lam, wild, gevogelte. Ze hebben een laag vetgehalte, zijn calorie-arm én bovendien rijk aan eiwitten. Ze zijn verpakt in een handig, hersluitbaar emmertje zodat ze makkelijk meegenomen kunnen worden én lang vers blijven. (Prijs: 5,00€)

Hopelijk hebben we jullie wat ideetjes kunnen geven om uw lieverd in de watten te leggen met Valentijn. U kan tijdens de balie-uren steeds terecht indien u één van bovenstaande producten wenst aan te schaffen.