Oh nee, mijn dier moet naar de dierenarts!

Oh nee, mijn dier moet naar de dierenarts!

Komt deze zin u ook bekend voor? Krijgt u bij het zien van onze rappelmail- of brief al stress? Wij gaan u en uw dier helpen om deze stress te verminderen!

Ik krijg mijn kat niet in het bakje!
Een zin die wij regelmatig horen. Toch is het zover, uw kat moet naar de dierenarts. U probeert uw kat voor te bereiden door het kattenbakje enkele dagen vooraf in huis te zetten. Alsnog merkt u dat ze stress heeft. Uw kat wil niet in het bakje, de weg naar de dierenarts miauwt ze héél de tijd, ze plast of maakt stoelgang in haar bakje, uw armen en handen staan onder de krassen …
Om alles vlotter, stiller en minder stressvol te laten verlopen is er een gloednieuw product in siroopvorm. U geeft dit 1,5 uur vóór u naar de praktijk komt.  De siroop kan gemengd worden onder een beetje natvoer of rechtstreeks in de mond gegeven worden.
 
Ik verlaat mijn huis, mijn hond blijft thuis maar is niet blij!
Uw hond heeft last van verlatingsangst, angst voor luide geluiden (vuurwerk, jachtschoten, wegenwerken …) of angst om naar de dierenarts te gaan. Ook voor hen is er een splinternieuw product in siroopvorm. Dezelfde werkwijze; 1,5u vóór u het huis verlaat met of zonder uw hond, geeft u de siroop gemengd onder een beetje natvoer of rechtstreeks in de mond.
 
Stress dier daalt = stress eigenaar daalt
Als uw dier minder stress heeft, gaat het stressniveau van u ,de eigenaar, ook omlaag en andersom. Heeft u graag meer informatie over de producten, vraag ons gerust raad in onze praktijk, via telefoon of mail.