Dierenartsencentrum De Vledermuis

Dierenartsencentrum De Vledermuis

Dierenartsen met een hart voor uw dier.

Dierenartsencentrum De Vledermuis in de Pulmstraat te Zingem is sinds jaar en dag een vaste waarde in de regio. Omdat de gezondheid van uw huisdier voor ons op de eerste plaats komt, kozen we een volledig vernieuwde infrastructuur voor het centrum. De aanwezigheid van de laatste nieuwe diagnose-mogelijkheden en een team van gedreven dierenartsen, die dag en nacht voor uw dier klaar staan, maken het centrum uniek in uw buurt.

Omdat de meeste spoedgevallen zich in het weekend of tijdens de nacht voordoen, koos het centrum om een eigen wachtdienst te onderhouden. Hierdoor kan u voor uw oogappel steeds bij één van uw vertrouwde dierenartsen terecht! Daarnaast beschikt het centrum over digitale radiografie en een in-huis bloedanalyse, waardoor we veel gerichter en sneller tot een correcte diagnose kunnen komen, die soms levensreddend is! Deze onderzoeken gaan van een jaarlijkse ouderdomscheckup voor de senioren, over glucose-checks bij diabetespatiënten en de opvolging van epilepsie-, schildklier- en bijnierpatiënten, tot het opsporen van rattengifintoxicaties.

Het centrum richt zich zowel op eerstelijns- als tweedelijns diergeneeskunde. Dit maakt dat u naast de jaarlijkse controle en vaccinatie ook voor ver doorgedreven diagnostiek, behandelingen en operaties bij ons terecht kan. Deze operaties gaan van tandextracties, over sterilisaties en kruisbandoperaties, tot oogchirurgie en zoveel meer! Na een operatie of voor een in-huis verzorging verblijft uw dier in een volledig uitgeruste hospitalisatieruimte.

„Als kwaliteit de norm moet zijn” Dr. Vanmeirhaeghe

Door constante bijscholingen, zowel in binnenland als in buitenland, zijn de dierenartsen op de hoogte van de meest up-to-date diergeneeskunde. Dierenarts Eric Vanmeirhaeghe beschikt over meer dan dertig jaar ervaring in de behandeling van kleine huisdieren, vissen, vogels, duiven en kleine herkauwers. Dierenarts Sofie Quintens is daarnaast bijzonder bedreven in echografie, echocardiografie, ophtalmologie en dermatologie.

Dierenartsencentrum De Vledermuis te Zingem (Huise, Ouwegem) is 24 op 24 en 7 op 7 bereikbaar. Vrije consultatie-uren of op afspraak (zes dagen op zeven)

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Dierenartsencentrum De Vledermuis.

Contact

Dierenartsencentrum De Vledermuis

Pulmstraat 18 A, 9750 Zingem
  • Dierenarts
  • Dierenartsenpraktijk
  • Veterinair