Dierenarts Virginie Vlieghe

Uw dierenartsenpraktijk, diergeneeskunde, dierenkliniek voor kleine huisdieren te Kuurne

Dierenkliniek voor kleine huisdieren

Praktijk Virginie Vlieghe is centraal gelegen te Kuurne. De praktijk werd recent vernieuwd en is voorzien van alle moderne faciliteiten. De praktijk is bovendien vlot bereikbaar via de R8 rond Kortrijk en er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt.

Over mij

Ik ben Virginie Vlieghe, afgestudeerd als Dierenarts Kleine Huisdieren in 2000. Ik ben gehuwd en mama van een dochter en een zoon. Mijn man en ikzelf zijn allebei van Kuurne en het was dan ook mijn droom om ooit een praktijk te beginnen in Kuurne. Ondertussen is die droom werkelijkheid geworden en mag ik toch zeggen dat ik al heel wat ervaring heb opgedaan.

De praktijk

De praktijk is recent vernieuwd en bestaat uit 4 ruimtes:

Vooraan kom je binnen in de wachtzaal, hier bevind zich ook de voorraad met speciale medische voeding. Voor gewone voeding verwijs ik naar de dierenspeciaalzaken in de beurt. Het is niet mijn bedoeling om een ‘winkel’ met voeding te houden. Enkel als het noodzakelijk is schakel ik over op speciale voeding.

De tweede ruimte omvat de consultatieruimte met onderzoekstafel, onderzoekslamp, microscoop, stock van medicijnen, bureau,… Betalingen kunnen via bancontact of contant.

Dan volgt de hospitalisatieruimte waarin een kooienwand van 2m50 op 1m60 in inox staat. De grootste kooi onderaan kan ingedeeld worden in 2 kleinere kooien.

Op het einde bevindt zich de operatiezaal waar ook mijn radiografietoestel staat. Ontwikkelen van RX-foto’s gebeurt door middel van een digitale radiografietoestel. De beelden komen met andere woorden op een computerscherm terecht. De kwaliteit van die beelden is uitermate goed. Beelden kunnen ook doorgestuurd worden via het internet bijvoorbeeld naar een orthopedist.

AFSPRAAK MAKEN? BEL VANDAAG NOG!