Pascal Van Aerschot

In 1986 studeerde ik af als dierenarts. Na mijn studies ben ik onmiddelijk begonnen als kleine huisdieren practicus. Een vak dat ik nog steeds met volle passie uitoefen. Na 26 jaar ervaring te hebben opgedaan in de Dierenkliniek Kerberos, besloot ik om zelf een kleine, persoonlijk gerichte dierenartsenpraktijk te beginnen.

Mijn praktijk is gevestigd in 'Het Biesenhof' te Sint-Joris-Weert (Oud-Heverlee), een oude burgerwoning die gebouwd werd rond 1860 en die gedurende haar bijzonder verleden gediend heeft voor de uitoefening van diverse beroepen. Als veterinair hoop ik dit lijstje op een mooie manier te kunnen vervolledigen.

Het pand is gelegen op de hoek van de Roodsestraat, waar tevens een kleine parking is voorzien en de Kauwereelstraat in Sint-Joris-Weert.

 

Dierenarts Oud-Heverlee

Ik werk samen met dierenarts An De Becker. Dankzij deze samenwerking kunnen wij steeds met 2 dierenartsen opereren wat bij bepaalde operaties een noodzaak is en bij andere een extra veiligheidsmaatregel.

Voor consultaties, operaties en huisbezoeken moet er telefonisch een afspraak gemaakt worden.

Consultaties zijn mogelijk tussen 9 en 19u van maandag tot en met vrijdag en zaterdagvoormiddag. Operaties worden gepland in de voormiddag of in de namiddag, huisbezoeken in de late voormiddag

BEZOEK ONZE WEBSITE