Dierenarts Nijs Johan

Uw dierenarts te Heist-op-den-Berg voor alle kleine huisdieren

Pijnbestrijding bij dieren

Uw huisdier maakt deel uit van uw gezin. Daarom wilt u de beste zorgen voor uw troeteldier. Johan Nijs te Itegem is sinds 1983 gediplomeerde dierenarts en gespecialiseerd in huisdieren. Hij zorgt voor de gezondheid van uw hond, kat, vogels, cavia, konijn en andere kleine dieren. Is het onmogelijk om uw huisdier te vervoeren? Dan komt Johan Nijs op huisbezoek in regio Heist-op-den-Berg en dat is echt niet veel duurder!

Van vaccinatie tot operatie

U kan bij Johan Nijs terecht voor eenvoudige verzorging zoals vaccinaties en ontworming. Daarnaast is hij ook uw dierenarts voor (routine)operaties, zoals sterilisatie. En uiteraard blijft uw huisdier na de operatie nog even in de praktijk. Zo komt het rustig bij en wordt het de eerste uren nauwgezet in het oog gehouden.

Op dieet

Heeft uw huisdier overgewicht? Met aangepast voedingsadvies en begeleiding op maat verlost Johan Nijs het van de overtollige kilo’s. Merkt u dat uw hond wat futloos is of dat uw kat haar eetlust verloor? Een urine- of bloedstaal legt de oorzaak snel bloot. Natuurlijk geeft Nijs u ook alle nodige informatie en advies wanneer u een huisdier aanschaft. Uw huisdier in goede handen? Vertrouw op meer dan dertig jaar ervaring en maak snel uw afspraak bij dierenarts Johan Nijs!

AFSPRAAK MAKEN? BEL VANDAAG NOG!