Februari is Seniorenmaand!

Februari is Seniorenmaand!

Tijdens de maand Februari staat de praktijk volledig in het teken van de oudere dieren bij dierenarts Hilde Vissenaekens te Tielt-Winge.

Krijgt je viervoeter al wat last van artrose? Steken er verschillende ouderdomskwaaltjes de kop op? Heeft hij/zij problemen met zijn nieren, zijn hartje? Of wil je gewoon je dier eens laten nakijken? Dan kan je tijdens deze maand in de praktijk terecht voor een SENIOR CONSULT.

Tijdens een senior consult krijgt uw dier een GRATIS BLOEDDRUK BEPALING en een KORTING OP DE BLOEDANALYSE bij een bloedafname. Ook al heeft uw dier geen symptomen, toch kunnen er vroegtijdig problemen opgespoord worden in het bloed. Ook een te hoge of te lage bloeddruk is een belangrijke indicatie voor allerhande problemen. Het is belangrijk om problemen vroegtijdig te herkennen zodat uw dier ten volste van zijn oude dag kan genieten.

Vanaf gemiddeld 8 jaar beschouwd men kleine hondenrassen als senior en grote rassen al vanaf de leeftijd van 5 jaar. Katten zijn senior vanaf de gemiddelde leeftijd van 7 jaar en konijntjes zelfs al vanaf 4 jaar.

Afspraken kunnen telefonisch gemaakt worden op het nummer 0496 75 90 07.

CONTACTEER ONS