Dierenarts Hans De Wandeler

Uw dierenartsenpraktijk, dierenarts en veterinair te Asse

Dierenarts voor gezelschapsdieren te Asse

Dierenarts Hans De Wandeler is een dierenartspraktijk te Asse met een moderne, goed ingerichte praktijk waar men zich uitsluitend bezighoudt met de verzorging van gezelschapsdieren. Hieronder worden honden, poezen, vogels en knaagdieren verstaan. Indien gewenst worden ook andere dieren verzorgd (ik denk daarbij aan fretten, reptielen,...). Er is een ruime parking vooraan voorzien voor een vijftal wagens. Het doel is samen met u er voor te zorgen dat uw huisdier een zo lang en gezond mogelijk leven krijgt.

Diergeneesmiddelen en dierenvoeding

De grootste kracht ligt in het feit dat er veel tijd voor de patiënt genomen word. Dit kan best gerealiseerd worden door op afspraak te werken. Hierdoor is het dier rustiger en krijgt de eigenaar meer tijd voor het stellen van vragen. Tijdens het vast spreekuur streef ik ernaar om zoveel mogelijk uitleg te geven, maar door tijdsgebrek is dat niet altijd mogelijk. Dat u en uw huisdier zich prettig voelen staat bij mij centraal. Door continue bijscholing probeer ik een zo hoog mogelijk niveau te bereiken en te behouden. Ook is er een verkooppunt van diergeneesmiddelen en een speciale reeks voeding aanwezig. Het voordeel is dat er bij een gestelde diagnose ook onmiddellijk de nodige geneesmiddelen kunnen meegegeven worden. U hoeft zich dan niet nog eens extra te verplaatsen naar een apoteek.

Kortom, u kunt voor alle klachten of problemen van uw huisdier bij mij terecht! Wat niet wegneemt dat bij bepaalde gevallen waar een meer gespecialiseerde behandeling nodig is, toch doorverwezen kan worden naar een gespecialiseerde collega, waaronder orthopedie, oogheelkunde, gedragstherapie, fysiotherapie...