Dierenartspraktijk Tessenderlo

Dierenarts Eugeen Van Hove

Diensten | Prijslijst | Bedrijfsbegeleiding voor imkers | Gratis App

Uw dierenarts te Tessenderlo!

Eugeen Van Hove is een enthousiast dierenarts, afgestudeerd in 1985 en geboren en getogen in Tessenderlo. Dierenarts Eugeen Van Hove heeft ondertussen al meer dan 30 jaar ervaring in zijn praktijk te Tessenderlo.

Sinds 2004 is Dierenarts Eugeen Van Hove volledig overgestapt op de behandeling van kleine huisdieren. U bent op de praktijk welkom met al uw gezelschapsdieren: honden, katten, fretten, knaagdieren, vogels, vissen en exotische dieren.

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, blijft Dierenarts Eugeen Van Hove zich bijscholen om tot een gegronde diagnose te komen die het toelaat uw huisdier op de beste manier te behandelen. Deze diagnose kan tot stand komen via klinisch onderzoek, echografie, bloed- en urineonderzoek, allergieonderzoek enz….

Mocht er een doorverwijzing nodig zijn, bijvoorbeeld voor een röntgenonderzoek of een orthopedische operatie, wordt u doorverwezen naar de geëigende specialisten. Dit noemen we de zogenaamde tweedelijns-diergeneeskunde. Het betreft dan niet noodzakelijk een doorverwijzing naar grote groepspraktijken of klinieken, maar kan ook naar een collega met een kleine praktijk die zich evenwel in een bepaald vakgebied heeft gespecialiseerd door jarenlange studie en ervaring.

Dierenarts Eugeen Van Hove werkt alleen op de praktijk en dat heeft natuurlijk enkele consequenties. Er zijn elke weekdag en ook op zaterdag vrije consultaties waar u terecht kan met uw huisdier. U hoeft dus geen afspraak te maken. Die worden gebruikt alleen voor operaties vermits die meer tijd vragen. Eugeen is niet altijd in de mogelijkheid om de telefoon dadelijk op te nemen.

Contacteer ons