Dierenarts Eric Van Welden

Uw dierenarts, dierenartsenpraktijk voor kleine huisdieren te Deinze

Dierenarts Deinze

In 2000 ben ik afgestudeerd met als specialisatie kleine huisdieren. Op 1 oktober 2001 ben ik gestart met een praktijk in Deinze. De patiënten die bij mij over de vloer komen zijn vooral honden en katten, maar ook fretjes, konijnen, hamsters, cavia’s en ratjes steken hier hun neus binnen. Mijn doel is ervoor te zorgen dat uw huisdier een zo lang en gezond mogelijk leven krijgt.

Preventieve zorgen

In de eerste plaats sta ik in voor de preventieve zorg van uw huisdier. Hierbij denken ik dan aan de jaarlijkse vaccinatie van uw hond, kat, konijn of fret. Dit is ook het ogenblik waarop uw dier volledig wordt onderzocht. Ook een worm- en vlooienbestrijding wordt besproken en toegepast. Uw dier wordt gewogen en er wordt deskundig advies gegeven over de voeding. U kan hier ook terecht met vragen over het aanschaffen en opvoeden van een nieuw huisdier.

Medische zorg bij ziekte

Natuurlijk kan u hier ook terecht met uw ziek dier. Deze ziektes kunnen van verschillende aard zijn: o.a. inwendige ziektes (vb: maag en darmklachten), huidziekten (vb: mijten of allergie), orthopedie (botten en gewrichten), neus-keel of oorproblemen, hart- en longaandoeningen, infectieziekten, voortplanting en verloskunde.

Chirurgische ingrepen

Ook voor chirurgische ingrepen bent u hier aan het juiste adres.

❖ Preventieve chirurgie: castratie en sterilisatie
❖ Curatieve chirurgie: urinair (blaassteen), maag-darm (vreemd voorwerp zoals stuk speelgoed of been ingeslikt), tandheelkunde, huidtumoren verwijderen en verloskundige ingrepen, ...

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK ►