Dierenarts Bert Cauwe

Uw dierenarts, dierenartsenpraktijk voor kleine huisdieren in De Pinte

Algemeen

Dierenartsen Bert Cauwe & Sofie Barbé zijn uw dierenartsen en dierenartsenpraktijk voor kleine huisdieren in De Pinte. Maak gerust een afspraak voor een jaarlijkse check-up (met eventuele vaccinatie en ontworming), het registreren van uw huisdier (met chip) of een behandeling bij ziekte.

Chirurgie en anesthesie

U kan in de dierenartsenpraktijk in De Pinte terecht voor verschillende chirurgische ingrepen. Zowel standaard als meer complex. Preventief (sterilisatie, castratie…) en curatief (baarmoederonsteking, blaasstenen, maagdarmoperaties…). Gasanesthesie met aangepaste monitoring zorgt voor een veilige verdoving en een goede controle van uw huisdier tijdens een chirurgische ingreep.

Beeldvorming

De praktijk is uitgerust met een echografie- en digitaal radiografietoestel.

Hospitalisatie

Ernstig zieke patiënten of patiënten die tijdelijk extra zorgen nodig hebben, kunnen opgenomen worden in onze comfortabele en rustige hospitalisatie-omgeving.

Praktisch

De meeste operaties worden ’s ochtends uitgevoerd, na afspraak. Honden en katten dienen nuchter te zijn en worden best voor het binnenbrengen nog eens goed uitgelaten. Bij de meeste ingrepen mogen de dieren dezelfde dag reeds afgehaald worden.

Wachtdienst

Tijdens het weekend en op feestdagen kan u altijd terecht bij de ‘Wachtdienst Gentse Dierenartsen’ via het nummer 09 217 00 62.

AFSPRAAK MAKEN? BEL VANDAAG NOG!