Allergie bij onze huidieren

Allergie bij onze huidieren

Allergie bij onze huidieren

Allergie is één van de meest voorkomende aandoeningen wereldwijd waar miljoenen honden, katten aan lijden . Dat is naar schatting ongeveer 10-15% van alle honden en 12.5% van alle katten. De symptomen kunnen variëren tot zowel huidklachten (overmatig likken en bijten, krabben, terugkerende oorontstekingen) als darmklachten (diarree, braken ). Lees hier meer over allergie bij onze huisdieren.

Weten jullie dat we dit alles kunnen onderzoeken door een bloedanalyse!

Nadat we weten tegen wat uw huisdier allergisch is (voeding en of omgeving) kunnen we gericht behandelen met een speciaal voor uw dier gemaakt vaccin dat de oorzaak van de allergie aanpakt en niet alleen de symptomen bestrijdt. Dit is bewezen effectief, voorkomt langdurig gebruik van symptomatische medicatie die mogelijke bijwerkingen kunnen veroorzaken.

Promo actie

Tot en met 29 Juni kunt u genieten van onze 10% korting op onze bloedanalyse betreffende allergietesten Bel ons voor een afspraak op het nummer 0494.39.28.07

Opgelet vanaf 1 Mei is een er belangrijke wijziging in de database van CATID/DOGID!

Vanaf 1 Mei zullen baasjes de toestemming moeten geven om zijn gegevens openbaar te maken op de site van DOGID en CATID. Enkel op deze manier zullen niet dierenartsen direct de adres gegevens kunnen inzien van het gevonden dier. Voor het in orde brengen van dit alles volgt u hier welke stappen u moet ondernemen : info openbaar maken registratie.