Airco is goed voor het milieu en voor uw gezondheid.

Verwarmen met fossiele brandstof is sterk belastend voor het milieu en onze leefomgeving. Een airco in de vorm van een lucht/lucht warmtepomp is een duurzaam alternatief dat veel efficiënter verwarmt en koelt. Verwarmen met dit type warmtepompen zorgt voor minimum 60% minder CO2 uitstoot.

Aircoheater 2.0

De Airocheater 2.0 koelt en verwarmt zeer energiezuinig via de ingebouwde warmtepomp zonder buitenunit. Hierdoor worden de energieprestaties substantieel verbeterd, zonder te moeten inboeten aan het esthetisch aspect van de woning.

De Aircoheater 2.0 kan gemakkelijk geïnstalleerd worden op eender welke buitenmuur. Alles wat nodig is voor de installatie zijnde montagesjabloon en bevestigingskit, de buizen voor de gaten en de externe roosters zit in de verpakking.

Elegantie en comfort voor uw woning.

Het huishoudelijke gamma KAYSUN evolueert op technologisch vlak met als doel een beter comfort voor de gebruiker en een stijlvol design. Het volledige gamma is uitgerust met 3D Inverter technologie. Grote nieuwigheden zijn de reeksen PRODIGY en ONNIX. De twee nieuwe SUITE wandmodellen zullen u verrassen door hun functies en hun elegant ontwerp. Met het SUITE MULTISYSTEEM kan u kiezen voor meerdere binnenunits. Aan het SUITE gamma werd tevens een nieuwe reeks robuuste en stille buitenunits toegevoegd. Deze zijn performanter en energie-efficiënter.