Fotoalbums

DeWezze

Voor al uw verbouwingen, klusjes, renovatiewerken te Bierbeek, Leuven, Tienen.

Wij zijn ervaren verbouwers met specialisatie in elektriciteit en loodgieterij voor reparatie of uitbreiding en vernieuwing van uw huis bent u zeer welkom bij ons dat is in het kort DeWezze. Wij zijn een erkend bedrijf met alle nodige diploma's om deze werkzaamheden vakkundig te kunnen uitvoeren. Wij werken in team verband met diverse zelfstandige collega’s zodat wij u kunnen helpen als zijnde een aanspreekpunt. Vergeet al die zorgen wij maken het u makkelijk en verzorgen uw renovatiewerken en verbouwingen van A tot Z voor Bierbeek, Leuven, Tienen en omstreken.

Kwaliteitsvol verbouwen.

Klus of karwei? Heeft u een storing? Laat het ons weten, wij komen u graag helpen. Wij zijn een jong en enthousiast stel techniekers. Jong maar toch zeer ervaren. U kunt ons alles wat te maken heeft met uw sanitair en elektriciteit thuis met een gerust hart toevertrouwen. Bel even voor een afspraak. Voor herstellingen kunnen we meestal direct een prijs geven en u misschien zelfs direct helpen. Voor grotere werken zal u na bezoek een offerte in de bus krijgen, indien u wenst komen wij dit u persoonlijk nog verder uitleggen zodat u op beide oren kan slapen als u met ons verder wil werken.

DeWezze, uw badkamerrenovaties, gyprocwerken, klusjesdienst, sanitair, verwarming, elektriciteitswerken voor Bierbeek, Leuven, Tienen en omstreken!
 

Foto's

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor DeWezze.

Contact

DeWezze

Leuvensesteenweg 398, 3370 Boutersem
  • Badkamerrenovatie
  • Sanitair
T0495 27 91 58
Ond. nr.0658.953.266

Op afspraak.