Fotoalbums

Dere Kris

Algemeen timmerwerken & schrijnwerken te Wevelgem, voor zowel nieuwbouw als verbouwingen.

Perfectie is het sleutelwoord. Met deze slogan als handleiding ging het bedrijf Kris Dere over van vader op zoon.

Kris Dere staat in voor al uw timmer- en schrijnwerken, van kapconstructies tot ramen en deuren. U kan er terecht voor al uw maatwerk, parket, ...

Kris Dere uit Wevelgem leerde de stiel en de finesses van het timmer- en schrijnwerk van zijn vader. Hij combineerde de tradities met nieuwe technieken die hij op school aanleerde en bouwde de zaak verder uit.

Bij Kris Dere staat kwaliteit voorop, zowel in materialen als in de uitgevoerde werken, kiest Kris Dere enkel voor het beste.

Bovendien is Kris Dere erkend plaatser van brandwerende deuren. Ook voor timmerwerk op maat kan u bij Kris Dere in Wevelgem terecht. Zo maakt hij onder ander ballenboxen voor uw sportclub.

Neem gerust een kijkje op www.dere.be

VICO Grafische communicatie en Fotografie

Voor alle belangrijke gebeurtenissen in je leven zoals een huwelijk, een geboorte, een communie, een familiefeest, een eeuwling ,... VICO legt deze momenten voor u en uw nageslacht vast. En wat VICO zo bijzonder maakt, dat is dat u deze foto's ook digitaal ontvangt. Zo zijn uw momenten ook echt uw momenten. Maar ook de zakelijke wereld kan terecht bij VICO: bedrijfsreportages (zowel foto als film), productfoto's (vrijstaand of in decor), .... Alles behoort tot de mogelijkheden.

Maar ook grafisch ontwerp is een kernactiviteit

Originele en persoonlijke ontwerpen, dat is waar VICO borg voor staat. Of het nu gaat over een communiekaartje of een grote bedrijfscatalogus, VICO verzorgt elke opdracht met een oog voor detail en met gedreven kennis van zaken.

Steeds investeert VICO uit Wevelgem in de modernste materialen en software om de huidige tendensen op de markt van de reclame op te volgen. In het gamma van ons gelegenheidsdrukwerk bieden wij u betaalbare ontwerpen aan, volledig op uw maat gesneden. Bovendien maken wij niet alleen uw uitnodigingen of kaartjes, maar willen wij u zeker helpen bij het samenstellen van bijvoorbeeld uw misboekje.

Naar bedrijven toe profileert VICO zich als de freelance medewerker waar bedrijven al lang zaten op te wachten. Een aanspreekpunt voor al hun communicatie, of het nu over de website of over de catalogus gaat, geen investeringen in materiaal, en een vaste medewerker met professionele kwaliteiten wanneer u deze nodig heeft. Dat is de garantie die VICO te Wevelgem u als bedrijf biedt.

Neem gerust een kijkje op www.vicomedia.be

Foto's

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Dere Kris - Vico Media.

Contact

Dere Kris - Vico Media

Ieperstraat 116, 8560 Moorsele
  • Brandwerende deuren
  • Parket
  • Ramen en deuren
  • Schrijnwerken
  • Timmerwerken
T056 42 63 89
F056 42 63 89
M0476 56 62 21