Demeyer Steven

Verwarming, sanitair, elektriciteit en warmtepompen regio Gent

Uw specialist in residentiële technieken

Demeyer Steven is uw ervaren en erkend aannemer. Wij staan u graag bij, bij het renoveren van uw woning of het opstarten van uw nieuwbouw in Gent en omgeving.

Elektriciteit

U kan bij Demeyer Steven terecht voor de elektrische installaties (zowel binnen- als buitenshuis) van kleine en middelgrote projecten. Wij nemen alle werken voor onze rekening, van het aanbrengen van de sleuven in de muren, het plaatsen van de leidingen in vloeren en wanden, het aansluiten van de meterkast tot het monteren van stopcontacten, schakelaars en armaturen.

Sanitair

Alle aspecten van de leidingen, collectoren en toestellen van kwaliteitsmerken tot de telleraansluitingen en keuringsattesten nemen wij voor onze rekening. Wij hebben ervaring met zowel nieuwbouw-, renovatie-, als sleutel-op-de-deurprojecten.

Centrale verwarming

Demeyer Steven is van alle verwarmingsmarkten thuis, of u nu kiest voor een klassieke cv-ketel (op aardgas of stookolie), of voor een energiezuinige warmtepomp.

Ventilatie

Wij laten u de keuze uit verschillende ventilatiesystemen, al dan niet in combinatie met energievriendelijke warmterecuperatie.

Koeltechnieken

U kan bij ons terecht voor geothermische warmtepompen, lucht-luchtwarmtepompen (de traditionele airco) en lucht-waterwarmtepompen.

AFSPRAAK MAKEN? BEL VANDAAG NOG!