“TWINS - Knap kleinschalig nieuwbouwproject

“TWINS - Knap kleinschalig nieuwbouwproject

Betaalbaar wonen in een kleinschalig nieuwbouwproject

Dit nieuwe woonproject, pal in het centrum van Hulst (Tessenderlo) omvat tien hedendaagse appartementen met lichtrijke leefruimtes en een tuintje of zuidgericht zonneterras. Ook een ondergrondse autostaanplaats en kelderberging zijn inbegrepen. De focus ligt op betaalbaar en duurzaam wonen terwijl u geniet van alle comfort. Voor de materiaalkeuze en afwerking kunt u rekenen op een uitstekende begeleiding. Een instapklaar appartement is al beschikbaar vanaf 222.500 euro, exclusief kosten. Een echte aanrader, ook als investering!

Kwaliteitsvolle appartementen met aandacht voor licht en ruimte

Residentie TWINS is een nieuwbouwproject dat bestaat uit twee gelijke blokken naast mekaar. Elk blok is vervolgens identiek ingedeeld en omvat vier tweeslaapkamerappartementen en twee duplexappartementen onder het dak met een complementaire functie. De beneden en eerste verdieping tellen telkens twee ruime appartementen met een rijke lichtinval.

Genieten van de buitenlucht in alle privacy

Elk appartement beschikt over een ruim zuidgericht zonneterras dat de privacy van de bewoners garandeert. De appartementen op de benedenverdieping geven toegang tot een tuintje. Zo woont u in een eigentijds appartement met een kwalitatieve afwerking dat u voorziet van alle modern comfort. Bovendien woont u dichtbij alles en wordt u omringd door winkels, horeca, enz. Enkele belangrijke uitvalswegen liggen binnen handbereik.

Zoekt u een investering op een toplocatie? Grijp dan nu uw kans.

Dit nieuwbouwproject leent zich perfect als vastgoedinvestering dankzij het hedendaags comfort en de goede ligging in het centrum van Hulst. Interesse in een twee - of drieslaapkamerappartement met een mooi terras? Laat dan deze opportuniteit niet liggen en contacteer ons voor meer info! IMMO Diest regelt graag voor u de verhuring van uw nieuw appartement.”