Delortho - Steunzolen, orthopedie Boutersem

Delortho Boutersem

Tel: 016 72 06 81

Push Med enkelbrace

De Push Med Enkelbrace biedt steun aan het enkelgewricht en is langere tijd inzetbaar op een brede waaier van indicaties. De brace is gebaseerd op de principes van de functionele tapebandage. De mate van druk en pronatie-supinatie beperking is instelbaar en een siliconen toepassing aan de binnenzijde van de brace zorgt voor een goed positiebehoud. Rond kwetsbare delen van de enkel, zoals de wreef en achillespees, zijn comfortzones toegepast. De brace is comfortabel te dragen en eenvoudig door de gebruiker zelf aan te leggen, mede door de ruime instap.

GenuTrain®

Actieve bandage ter ontlasting en stabilisatie van het kniegewricht. GenuTrain® is een anatomisch gevormde kniebandage die de knieschijf ontlast en het kniegewricht comprimeert en stabiliseert. De visco-elastische pelotte omsluit de knieschijf volledig en zorgt voor een voortdurende massage van het omringende weefsel. Hierdoor wordt de doorbloeding gestimuleerd, zodat de pijn en de zwellingsnelverdwijnen. Door gebruik van micro vezels is de bandage prettig te dragen.

Maatwerk

Dynamische onderbeenspalk, toegepast bij zwakte of uitval van de spieren die de afzet van de voet en/of het strekken van de knie verzekeren. De spalk bevat een ingebouwde koolstofveer. Door deze speciale constructie wordt er bij het neerzetten van de hiel energie in de koolstofveer opgeslagen en wordt deze energie bij het afzetten van de tenen weer afgegeven, waardoor de patiënt terug op een natuurlijke en dynamische manier kan stappen. Wordt zowel voor kinderen als volwassenen aangewend.

Beenprothese bij een aangeboren afwijking van het bovenbeen. Door het gebruik van hydraulische kniegewrichten en lichtgewicht prothesevoeten kan een relatief natuurlijk gangverloop verkregen worden. Veel hangt natuurlijk af van het individueel probleem van de patiënt.

Delortho, uw beenprothesen, beenapparaten, polsapparaten, steunzolen, corsetten, looprekjes te Boutersem.

Delortho

  • Beenprothese
  • Braces
  • Orthopedie
  • Steunzolen
Kerkweg 37, 3370 Boutersem
T016 72 06 81
M0495 82 45 67
Ond. nr. 0777.210.916