Look van de maand Mei

Look van de maand Mei

Ultimate gray & Illuminating Yellow: Pantone kleuren van het jaar.

Deze maand laten we ons inspireren door de Pantone kleuren van het jaar. Twee onafhankelijke kleuren die samen zijn gekozen om een boodschap van geluk ondersteund door standvastigheid over te brengen. Deze twee individuele kleuren samen stralen kracht en positiviteit uit.

De doordachte combinatie van de Pantone kleuren Ultimate gray en Illuminating yellow brengen een zonnige en vriendelijke uitstraling in het vooruitzicht. Een stabiele en betrouwbare grijstint opgevrolijkt met geel creëert een levendige sfeer, die de spirit aanmoedigt en versterkt.

Look van de maand 2021

Kleurenpalet:

In deze look hebben we verschillende elementen in geel- en grijstinten gecombineerd. De twee kleuren geven samen een stoer en speels effect.

Look van de maand 2021

Warme en zonnige kleuren!

De zomer is de perfecte tijd om warme, zonnige kleuren toe te voegen aan je interieur. Grijs en geel creëren samen een goede balans tussen een stevige en speelse basis!

Gecontroleerde gelaagdheid

Wanneer u met twee afzonderlijke krachtige kleuren werkt, kunt u deze het beste samenbrengen in gradaties door middel van aanvullende kleuren te gebruiken. Door het gebruik van aanvullende tinten in dezelfde kleurgroepen ontstaat er een vloeiende overgang van elementen. Voeg alle materialen samen om een totaalbeeld te krijgen.

Een statement creëren

Op zoek naar een zonnig statement in je kamer? Door een meubel in een felgele kleur te bekleden, kan je kamer al een boost krijgen naar de zonnige sfeer die je zoekt.