Look van de maand Maart

Look van de maand Maart

De lente komt eraan!

De lente brengt leven en energie met zich mee. Het is ook de tijd van het jaar waar we stilletjes aan de winterspullen in de kast opbergen. Nu de lente langzaamaan nadert, kijken we vooral uit naar de nieuwe bladeren en de kleurrijke bloesems. Onze stylisten vonden hierdoor inspiratie in onze stof Scala. Met zijn uitgebreid kleurenpalet is Scala nu al meer dan 40 jaar een inspiratiebron voor interieurfanaten.

Look van de maand maart

Kleurenpalet:

We hebben een meerkleurig kleurenpalet gemaakt, dat de veelzijdigheid van de Scala aantoont en voor een fris lentegevoel zorgt. Warmere kleurtinten zijn gecombineerd met zachte pastelkleuren. De kleuren hebben een matte uitstraling en voegen een frisse, chique look toe aan je interieur.

look of the month

Styling Tips:

Veloursstoffen maken mooie gordijnen. Ze zijn veelzijdig en kunnen toegepast worden op vele interieurstijlen. Ze hebben ook goede akoestische eigenschappen.

We raden je aan om de Scala met de pool naar boven te draperen. Wanneer u veloursstoffen als meubelstof gebruikt, adviseren wij om de pool wijzend naar beneden te gebruiken.

Verkies je een éénkleurig en bij elkaar passend geheel of een contrasterend geheel of misschien ben je op zoek naar een in het oog springende kleur op een neutraal palet?

Kleuren zijn een persoonlijke keuze. Blijf trouw aan je eigen identiteit en smaak wanneer je kleuren kiest. Ga voor iets dat je echt aanstaat.

Check de kleuren van verfmonsters, gordijnstalen, karpetten, tegels, … in de belichting van je huis. De kleuren kunnen variëren door het verschil van lichtbronnen.

Combineer lichte en donkere kleuren om diepte en contrast te creëren. Je kunt er ook voor kiezen een levendige kleur toe te voegen als je bijvoorbeeld veel grijze tinten gebruikt. Als je juist voor veel felle tinten kiest, vul het dan aan met een grijze tint om de rust te behouden.

Ben je op zoek naar een inspirerend, uitgebreid kleurenpalet voor meubelstoffen? Kies dan voor Volterra, een matte veloursstof met 54 kleuren of de Real een vuil- en vlekbestendige matte velours met 64 kleuren.

Een manier om een goed kleurpalet te creëren in je woning kun je doen door te beginnen met de materialen en of meubels die er al zijn. Start met materialen met de minste keus en werk toe naar de materialen met de meeste keus. Dus bijvoorbeeld: eerst kijken naar de bestaande vloerbedekking, dan de gordijnen uitzoeken en als laatste pas de kleur van de muur.