Look van de maand juli

Look van de maand juli

Bohemian strandpicknick

De zomer is eindelijk aangebroken! Voor de meeste van ons brengt dit een gevoel van vrijheid, om ons gewone leven weer op te pakken dat we zo gemist hebben. Het samen zijn met vrienden en familie, genieten van het buitenleven en het gemak om overal heen te kunnen gaan. Het koesteren van de fijne momenten van het leven is nog nooit zo belangrijk geweest als nu.

Onze stylisten hebben deze Bohemian strandpicknick gecreëerd om de zomer te vieren: de lange dagen, zon, zee, strand, samen zijn en genieten van het buitenleven. Deze look heeft een nonchalante, relaxte vibe met een accent op de typische boho spirit. Het nodigt uit om een tijdje te verblijven.

Look van de maand 2021

Kleurenpalet:

Een nonchalante, ontspannen boho-chic stijl staat centraal in deze look. Dit wordt gecreëerd met voornamelijk lichte kleurtinten als crème, beige, zand en taupe. Deze kleuren worden geaccentueerd door de natuurlijke stoffen die voor de accessoires worden gebruikt..

Look van de maand 2021

Go Boho

Boho-chic is niet alleen aantrekkelijk voor interieurs maar ook voor exterieurs. Combineer natuurlijke texturen, eclectische patronen en materialen in een gezellige, persoonlijke setting. Ontspannend, uitnodigend, comfortabel en eclectisch zijn de uitgangspunten voor deze look.Rieten manden, rustieke vloerkleden, houten meubels, lage zitmeubels, vloerkussens of shag poefs en planten zijn geweldige accessoires voor een boho-chique look. 

Kleurkeuzes

Een Bohemian stijl biedt brede en eindeloze mogelijkheden in kleur- en patrooncombinaties. Voor deze look hebben we gekozen voor een neutraal kleurpalet met subtiele chique accenten. Hieraan kun je een vleugje kleur toevoegen om meer diepte te creëren. Als alternatief kun je ook gaan voor een kleurrijke bohemian look, waarbij felle kleuren, patronen en texturen gecombineerd worden in een spannende eclectische mix.

Patronen en texturen

De combinatie van patronen en texturen is de sleutel tot deze look. Het mixen van unieke decoratieve of etnische dessins in natuurlijke structuren en kleuren creëert een gelaagde look en feel.