Decoratiewerken b-ART4U

b-ART4U dat is Bart Servranckx. Het begon allemaal heel onschuldig, thuis in de woonkamer te Oudsbergen. Je kent dat wel de vrouw wilt een stuk decoratief vliesbehang in de living dat geverfd moet worden in een pittig blauw kleurtje… de behang- en verfmicrobe had me te pakken...

 

Exterieur als interieur

Decoratiewerken b-ART4U te Oudsbergen zorgt voor uw woning, zowel exterieur als interieur. U kan bij ons terecht voor uw buitenschrijnwerk, gevel verven, kaleien, schilderen, behangen, kaleien, lakken, spuitlakken, uitplamuren, gyprocwerken en binnenschrijnwerk.

 

Alleen kwaliteit

Eerst bekijken we samen met u de ondergrond, b-ART4U gaat voor kwaliteit en daarin is de ondergrond belangrijk.

 

Contacteer b-ART4U

Aarzel niet ons te contacteren voor een vrijblijvende offerte of voor verdere inlichtingen. Wij staan altijd paraat om u verder te helpen!

Contacteer ons

 

Onze realisaties

Bekijk enkele realisaties. De foto's zijn opgedeeld in 3 albums: schilder- en behangwerken, mobiel spuitlakken en renovatie badkamer.

Bekijk onze realisaties

 

Vaste partners

b-ART4U kan veel zelf maar soms is een andere expertise noodzakelijk en daarvoor werken we samen met enkele vaste partners voor: kleuradvies en interieuradvies, binnenschrijnwerk op maat gemaakt, stucen en vloeren.