VONCK deco

Cadeauwinkel, kookwinkel, decoratie regio Lennik

Cookware en accessoires

Passie voor koken vertaalt zich in de ontwikkeling en vervaardiging van innoverende en functionele kookpotten en keukengerei. Milieubewuste producten die karakter en schoonheid toevoegen aan uw interieur in combinatie met een praktische noot voor een dagelijks gebruik.

Porselein, glas & tableware

Hard porselein is een stevig en esthetisch materiaal. Een grote fijnheid, gekoppeld aan traditionele, hedendaagse of trendy motieven, zal uw tafel versieren. Porselein heeft geen invloed op de smaak van dranken en voedingsmiddelen en is in de meeste gevallen compatibel met de vaatwasser en magnetron. De glazen zijn mondgeblazen. Onze onbreekbare glazen zorgen voor een feest voor groot en klein, zonder scherven: ideaal aan het zwembad, spa, jacuzzi, terras,...

Onderzetters & dienbladen

De schoonheid van de kleuren, de nobelheid van de materialen en het aangenaam gebruik zullen u verleiden. Uzelf en uw gasten zullen gecharmeerd zijn van de praktische en estethische dienbladen, glasonderzetters, kookpotonderzetters en andere accessoires.

Aromatherapie & wellness

Aromatherapie gebaseerd op pure essentiële oliën verhoogt uw welzijn en volbrengt genoegendankij zijn erkende therapeutische deugden. Maak van uw interieur een cocon vol plezier en ontspanning. De badproducten spelen met uw zintuigen en in combinatie met verstuivers en moduleerbare verlichting, dragen ze bij tot een totaal herstel en herbronning.

Meubilair & accessoires

Klein meubilair en doordachte opbergoplossingen dragen bij tot uw welzijn. Elk object zal zijn plaats hebben en een doordachte esthetiek zal aan uw interieur een karakter geven dankzij ontwerpen en realisaties van gekende designers. U zal zich onderscheiden van de smakeloze objecten die te vinden zijn in de grote distributie. Van vierkante, rechthoekige tot ronde tafel, keuze te over. Sommige modellen zijn plooibaar om kostbare ruimte te winnen.

Deco diversen

Verschillende leuke accessoires om uw geliefden of uzelf plezier te doen. Geef een persoonlijke toets aan uw interieur.

Guzzini, image d'orient, Charles Viancin, Livellara, Koziol, Pansofal, Berghoff, PPD, B-line,... maken deel uit van de merken die we volgen. Breng ons een bezoek!