Decoratie Huis Moors-Vercammen

Voor al uw interieurcreatie, interieurinrichting, kleuradvies, raamgarniering, verf en behang te Kruibeke

Huis Moors-Vercammen is dé zaak voor alle raamgarniering, verf en behang in Kruibeke. We zitten reeds aan de 3de generatie. Ikzelf heb de passie van mijn ouders overgenomen en zij van hun ouders. Schilderen en decoreren zit in ons bloed. Het voelt niet aan als werk maar als hobby. Ik sta graag klaar met raad en advies aangaande uw interieur.

Kom zeker langs bij ons in de winkel voor kleuradvies op maat. (kleuradvies is gratis bij aankoop van verf.) We helpen jou verder om creatieve ideeën te vertalen naar een prachtig interieur. We helpen je graag op weg naar een interieur dat jouw persoonlijke smaak weerspiegelt. Met professionele begeleiding op maat, met kennis van materialen, met ervaring in technieken, met het maken van de juiste keuzes maar bovenal met een klare kijk op het eindresultaat en dit in de regio Kruibeke. Wij geven ook boordevol passie kleuradvies aan huis om samen met u de juiste kleuren te kiezen en om ook de aangepaste raamgarniering te bepalen. Daarnaast begeleiden we jou graag in de juiste keuze van materialen en producten. Contacteer ons voor meer informatie.

Bekijk onze actie die momenteel loopt, indien u vermeld dat u via inforegio bij 'Decoratie Huis Moors-Vercammen' in Kruibeke terecht bent gekomen, ontvang u een leuke attentie!