Debra Keukens

Al meer dan 40 jaar dé keukenspecialist in Ninove.

Vanuit de slogan 'Alles wat u elders zag, maken wij voor u' zijn wij de geschikte partner in al uw binnenhuisprojecten. In alle werken leggen we de lat steeds zeer hoog, een uitdaging naar onze klanten toe die we er graag bijnemen. Wij werken met een unieke formule waarmee we aan alle wensen kunnen voldoen aangaande de inrichting van uw keuken.

Onze keukens komen op ambachtelijke wijze tot stand, hiermee onderscheiden wij ons ten opzichte van de rest van de markt. Met oog voor elk detail wordt uw keuken gemaakt op een unieke manier. Door deze werkwijze kunnen wij u een keuken op maat aanbieden, waarbij elk voorstel bespreekbaar is. Debra Keukens te Ninove (Meerbeke) doet bij de productie geen beroep op standaardmodules, alles wordt op maat gemaakt zodat we aan alle wensen en smaken kunnen voldoen. Een uitstekende prijs-kwaliteitsbalans is onze maatstaf en wij werken rechtstreeks van fabrikant naar klant.

Wij brengen de keuken van uw dromen tot werkelijkheid.

De Liefde voor het vak zit diep geworteld bij ons. Elke keuken en interieurontwerp draagt de onverwoestbare stempel van topkwaliteit. Bij Debra Keukens te Ninove (Meerbeke) kan u terecht voor het ontwerp en de plaatsing van uw keuken maar wij zijn ook gespecialiseerd in het op maat maken van meubelen, dressings, badmeubelen. Ons professioneel team, onze betrouwbare partners en onze eigen fabricatieruimte zorgen ervoor dat elk project tot werkelijkheid kan gebracht worden.

U kan gerust een gratis offerte aanvragen en wij maken op basis van uw wensen een ontwerp op. Van dan af aan kan u rekenen op een professioneel team, steeds onder leiding van de zaakvoerder, dat uw project omzet tot een waar pareltje.

CONTACTEER ONS

Wij werken voor de elektronica en elektrotechniek van onze keukentoestellen samen met onze leverancier SIEMENS. Meer informatie over Siemens kunt u hier terug vinden

foto Siemens