De Schacht Stein

De Schacht Stein

Algemene elektriciteitswerken voor Brugge, Oostkamp en Zedelgem.

Wij zijn gespecialiseerd in alle elektriciteitswerken, van ruwbouw tot afwerking, van nieuwbouw tot verbouwing en van huishoudelijk tot industrie.

Ook met personen die een beperking of een handicap hebben houden wij rekening, zoals de stopcontacten op een toegangkelijke hoogte en ver genoeg uit de hoek van een muur te steken.

Verlichting

Het uitkiezen van verlichting is niet altijd even gemakkelijk, wij helpen u bij uw keuze en maken hiervoor de beste prijs op!

Camerabewaking en videofonie

Uw eigendom beveiligen met videofonie en/of camerabewaking is altijd positief, u kunt zelf beslissen en zien wie binnen kan komen of wie niet.

De camerabewaking die wij installeren is voorzien om op het netwerk te plaatsen zodat alle beelden (zowel live als terugkijken naar de opnames) over heel de wereld beschikbaar zijn, zowel over vast internet, wifi en 4G.

Camerabewaking en videofonie die voorzien zijn voor zakelijke doeleinden zijn fiscaal hoger aftrekbaar met een attest van de installateur.

Depannage

Voor depannages zijn wij 24/24 en 7/7 bereikbaar om u zo snel mogelijk te hulp te schieten.

Weet wel dat wij de zon- en feestdag niet ter beschikking zijn om een lamp te vervangen die niet dringend is (behalve dan in horecazaken).

Domotica

Het optimaliseren en automatiseren van uw eigendom kan met domotica, dit dient vooral om sferen te creëren, rolluiken op en neer te laten gaan met het zonlicht, bepaalde tijdsfuncties en zoveel meer. Aarzel niet om toch eens prijs te vragen hiervoor!

Reminder

Mensen zijn soms bang om zelf aan elektriciteit te komen, maar ze kennen de gevaren er niet altijd van… Zorg dat de elektriciteit in uw huis steeds in orde is.

Onze prijsoffertes zijn gratis!

Stein De Schacht, uw elektricien voor Brugge, Oostkamp, Zedelgem en omstreken.

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor De Schacht Stein.

Contact

De Schacht Stein

Erkegemstraat 53, 8020 Oostkamp
  • Alarminstallaties
  • Algemene elektriciteitswerken
  • Automatisatie
  • Camerabewaking
  • Domotica
  • Verlichting
T0474 66 35 69
Ond. nr.0554.891.765