De Mooie Molen

Een etentje in de Mooie Molen is niet alleen een culinaire ontdekking, het pand alleen al geeft je een instant “even ver weg” gevoel. Dit komt niet alleen door de prachtige, groene ligging maar ook door de sfeer van deze imposante hostellerie met een eeuwenoude geschiedenis. In het restaurant kan je een keuze maken uit een menu met 3 tot 7 gangen zodat iedereen volgens zijn eigen budget kan kennismaken met de uitstekende keuken. De bijhorende wijnkeuze die telkens nieuwe ontdekkingen biedt is ook een grote troef. Naast de interessante menu’s (van € 37 tot € 97) is er ook een à la carte formule en van woensdag tot vrijdag is er een zakenlunch voor € 29.

Vergaderen kan in één van de 3 vergaderzalen, groepen van max. 8 personen kunnen terecht in de Private Meeting room, de grote seminarieruimte is geschikt voor groepen tot max. 120 personen.

De grote zaal en het restaurant zijn eveneens de geschikte achtergrond voor al uw feesten. Overnachten kan in één van onze vier gastenkamers met wellness.

capaciteit feestzalen: 70 of 130 personen • vergaderingen vanaf 4 personen

restaurant - seminaries - feestzalen - logies - wellness - events

uw hostellerie voor Affligem

De Mooie Molen

  • Feestzaal
  • Hostellerie
  • Restaurant
Nedermolenstraat 3, 9310 Aalst
T052 36 95 40