Fotoalbums

De Miester

Uw fitness, taverne en feestzaal te Bierbeek.

Bij Taverne & Fitness De Miester te Bierbeek kan je terecht voor een divers en uitgebreid sportaanbod. Ga voor een complete workout in onze fitness, op een van onze trilplaten, volg onze toffe groepslessen of danslessen. In ons sportaanbod schenken we ook de nodige aandacht aan kinderen en jongeren. We organiseren ook toffe sportkampen in de paasvakantie en tijdens de zomermaanden. Scholen kunnen bij ons terecht voor de organisatie van hun sportdag.

Maar je kan bij ons ook gewoon voordelig en gezellig tafelen. In onze taverne serveren we heerlijke, huisbereide gerechten. Op onze menukaart vind je lekkere croques, pasta’s, slaatjes, eiergerechten… Al dan niet met een speciaal streekbier erbij.

Onze gezellige feestzaal, gelegen in een prachtige, landelijke omgeving, is te huur voor feesten tot 60 personen. Met een ruim terras, een eigen traiteurdienst en een mooie tuin met trampolines en speeltuigen, zijn we de ideale locatie voor communiefeesten, barbecues, bedrijfsfeesten en noem maar op.

Kortom voor spinning, danslessen, zumba, figuurtraining, trilplaattraining, personal training, verhuur MTB’s, sportkampen, kleuterkampen en events op maat ben je bij Taverne & Fitness De Miester te Bierbeek aan het juiste adres.

Fitness - Taverne - Feestzaal - Sportkampen - Dansschool

Foto's

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor De Miester.

Contact

De Miester

Bergstraat 10, 3360 Bierbeek
  • Dansschool
  • Feestzaal
  • Fitness
  • Sportkampen
  • Taverne
T016 46 06 07
Ond. nr.0441.481.444