De Lunchbox

De Lunchbox Duffel

Belegde broodjes, snacks, snoepgoed, koude & warme dranken, desserten & gebak

U kan de prijslijst van de broodjes downloaden op onze website. Opgelet, het is mogelijk dat het aanbod of de prijs op deze prijslijst niet altijd 100% correct is.

We doen echter ons best om deze prijslijst zo recent mogelijk te houden. Speciale broodjes of tijdelijke schotels worden apart aangegeven in De Lunchbox. Aangezien deze gerechten soms wijzigen, zijn ze niet opgenomen in de prijslijst.

Bestellen

U kan uw bestelling zowel telefonisch als per fax doorgeven. Indien besteld voor 10u. worden de broodjes voor 12u. gratis geleverd, dit vanaf een bestelling van minimum 5 broodjes.

Gelieve bestellingen om af te halen, voor 11u door te bellen. U kan bij ons terecht om uw recepties of feestjes te verzorgen. Voor nadere informatie gelieve ons tijdig te contacteren, wij helpen u graag verder.

Voor een bestelling per fax kan u een standaardformulier downloaden van onze site: www.delunchbox.be

De Lunchbox, uw broodjeszaak en frituur te Duffel.

Recensies

ALS UW LEVEN U LIEF IS !! TE MIJDEN!! TE MIJDEN!! TE MIJDEN !!
Net de nieuwe coronamaatregelen invoege : Dinsdag28/07 binnen broodje gaan eten ! Broodje garnaalsla staat hier gelijk aan broodje eiersla !! amper enkele garnalen te bespeuren tussen grote brokken gekookt eiwit. Grote koffie erbij gevraagd : tas net iets meerdan halfvol ! Maar dit is nog het minste !
het personeel gadegeslagen : geen enkele medewerker hebben wij niet 1X zien zijn/haar handen ontsmetten.
Tafels worden met een vluchtige droge vod 'schoon'geveegd. zelfs als men al aan tafel zit en de tafel nog niet is afgeruimd zijn ze er ook niet om verlegen om gauw even met een droge vod over de tafel te zwieren en klaar is kees .
Er staat ook geen ontsmetting bij binnenkomen.
menukaarten liggen gewoon op tafel.
het volk dat er zomaar binnen en buiten loopt vanop straat regelrecht tot achter de toog/toonbank en naar achteren in de keuken is niet te tellen.
het is een oncontroleerbaar gegraai in de koelkast met frisdranken van deze personen die duidelijk op één of andere manier aan de zaak verbonden zijn . Ze komen binnen, graaien wat uit koelkast of ijsjesvrieskast en stappen doodleuk weer buiten, om dan 10-15 minuten later opnieuw binnen te stormen terug naar achteren of weerom in de ijsjesvrieskast.
Een groep kinderen komt binnen allemaal zonder mondmasker dus -12jarigen. die trekken zich van niets iet aan en duikelen met 4 tegelijk in de ijsjes, graaien en grijpen, ik wil die, nee ik wil dat, onee ik wil zo eentje.... De oudste van de 4 betaalt met cash geld dat hij openlegt en telt op de toonbank, en nu komt het mooiste : de vrouw achter de toog neemt met blote handen het cash geld aan, geeft wisselgeld uit haar kassa terug aan de jongen. de toog wordt niet afgekuist/ontsmet ondanks dat 4 kinderen alles van koeltogen tot diepvrieskast en tafels zitten bepotelen hebben.
Wat doet de vrouw achter de kassa ? die draait zich doodleuk om en begint brood te snijden en te beleggen met sla, tomaat enz.... ZONDER 1 druppel ontsmetting, op de toonbank of op haar handen, nergens !!!
Die kinderen betalen met cash geld. vanwaar krijgen zij dit ? >> van ouders >> ouders volwassenen = mogelijk besmet dus ook het geld besmet. Gevolg : door kinderen overgedragen : toog besmet, handen personeel besmet en de volgende gesmeerde broodjes ook besmet en niemand van het personeel die er zich aan stoort !!!!

Iedereen die achter de toonbank werkt hebben wij NOOOOIT zijn handen zien ontsmetten.
Er is ook geen structuur van wie broodjes maakt, wie met het afrekenen en kassa omgaat.en vooral : iedereen doet maar wirwar door elkaar op en niemand kuist ook maar 1 tafel stoel of toonbank ter dege met ontsmetting af !!
Wij waren geschokt en ontzet dit aan te zien !!
Mensen die binnenkomen en even moeten wachten voor het betalen, leunen doodleuk met hun kont tegen de tafels achter hen en steunen met hun handen op de tafel waar ze tegen leunen.
Niets of niemand van het fpersoneel die hierop of op een bende kinderen ,die een ijsjesfrigo blijkbaar een speeltuin en grabbelton vinden, ook maar 1 opmerking maakt, laat staan dat de vriezer/frigo/tafel/toonbank ontsmettend afgekuist zou worden !!
Dit is schandalig in deze crisistijden en hiervan wordt ook bij bevoegde instanties melding gemaakt !! dit is een gevaar voor de volksgezondheid !
Het gaat regelrecht bergaf met de lunchbox sinds de vorige eigenaars de zaak hebben overgelaten . Bij de vorige uitbaters was alles netjes en tiptop !! maar nu ????? grote ernstige bezorgde vraagtekens !!!!
SLUITEN DIE HANDEL !! zo vlug mogelijk vanwege het belang van volksgezondheid !!!!
NUL komma NUL NUL NUL STERREN !!!!!
- Sarah V.
Heel lekkere broodjes , vriendelijke mensen en heel goede service alles heel netjes verpakt en vers !!!!! TOP !!!!
- Van den Bosch Dirk
meer recensies

Contact

De Lunchbox

Rooienberg 42, 2570 Duffel
  • Belegde broodjes
  • Broodjes
  • Broodjeszaak
  • Lunchcafé
  • Snackbar
  • Snacks
  • Snoep
T015 63 60 04
F015 63 60 01
Ond. nr.0825.283.423
Maandag 10.00u-21.00u
Dinsdag 10.00u-21.00u
Woensdag 10.00u-21.00u
Donderdag 10.00u-21.00u
Vrijdag 10.00u-21.00u
Zaterdag 11.00u-15.00u
Zondag Gesloten

In de winter periode vanaf 01 november tot en met 31 maart zijn we open van maandag 10.00u-20.00u en zaterdag 11.00u-15.00u