De Italiaanse Winkel & Resto

Uw Italiaanse winkel, restaurant & traiteur te Tienen

Italiaanse specialiteiten Tienen

Giamba is chef-kok, entertainer en animator. Giamba is schilder, filosoof en levensgenieter. Maar vooral de combinatie van al deze aspecten maakt hem tot wie hij is: Giamba de artiest! Terwijl hij kookt filosofeert hij met zijn klanten. Terwijl hij rondloopt in het restaurant, entertaint hij zijn publiek. Giamba werd geboren in Houthalen-Helchteren met Italiaanse ouders en woonde er vele jaren in de mijncité. Hij leerde hoe de gezelligheid en samenhorigheid mensen gelukkig maakten. Samen aan tafel, samen genietend van een goed glas na een lange werkdag.

Italiaans gastronomie

Vrij jong vertrok hij naar New York waar hij chef-kok werd van een groot bedrijf. Hij keerde terug om in eigen land liefhebbers van de Italiaanse gastronomie te verwennen. Enkele jaren geleden opende hij samen met dochter Evi De Italiaans Winkel in Tienen om zo dichter bij zijn familie te wonen.

In dit kleine open-keuken restaurant waan je je tegelijkertijd in een schildersatelier. Hij vult met eenzelfde culinaire gedrevenheid het ene doek na het andere met frivole menselijk figuren in aangename warme kleuren. De gastronomie is nooit ver weg.

KOM VANDAAG NOG LANGS!