Hoortoestellen Schoten

De Hoorwinkel Schoten

Hoortoestellen van de beste kwaliteit

U wil een tip top service met een eerlijk en juist advies? Kom dan zeker eens langs bij De Hoorwinkel in Schoten voor hoorapparaten van de beste kwaliteit tegen voordelige prijzen. Wij garanderen hoortoestellen zonder geruis, gepiep, echo’s of andere bijgeluiden.

Geraakt u moeilijk tot bij onze winkels te Ekeren, Merksem of Schoten? Geen probleem, dan komen wij gratis aan huis. Wij vervangen gratis kleine onderdelen en doen gratis onderhoud van uw hoortoestel. U krijgt zelfs 5 jaar garantie en gratis levenslange service! Contacteer ons snel voor een volledig vrijblijvende proefperiode. Of voor een gratis hoortest met advies.

Wij hebben hoortoestellen van Phonak, een Zwitsers merk, het zijn de beste toestellen wereldwijd door meest vooruitstrevende software en eigen onderzoekslabo. Deze hoortoestellen passen zich automatisch aan de omgeving aan. De nieuwe oplaadbare hoortoestellen:

  • hebben geen batterijtjes meer nodig
  • hebben tot 24 uur luistergenot met één accu
  • laden volledig op in 3u tijd
  • beschikken over li-ion batterijen

Wij maken ook slaapdoppen, zwemdoppen en lawaaidoppen (gehoorbescherming) op maat in eigen labo. Het volstaat ons te bellen tijdens de openingsuren voor meer informatie: 03 666 41 24.

Contacteer ons voor een gratis test →