De Hoorwinkel

Hoortoestellen, hoorapparaten, slaapdoppen, lawaaidoppen, zwemdoppen op maat voor Schilde

Levenslange service + 5 jaar garantie

Wij geloven dat een goed gehoor van allerhoogst belang is voor een dagelijks, comfortabel leven. Heb je het gevoel dat je minder goed hoort? Of mensen in je omgeving wijzen u daar op? Dit kan wijzen op potentieel gehoorverlies. Om een eerste diagnose te stellen kan je bij ons terecht voor een vrijblijvende gehoortest. Dan krijg je al een beter inzicht in hoeverre je gehoor nog goed werkt. Is er sprake van gehoorverlies, dan raden wij aan om naar een Neus-Keel- en Oorarts te gaan. (NKO) Deze NKO-arts doet de nodige gehoortesten en bepaalt de oorzaak van uw gehoorverlies. Met het voorschrift kom je terug bij ons langs en dan zoeken wij samen met u het gepaste hoortoestel uit. Met dit voorschrift kom je ook in aanmerking voor de teruggave van het ziekenfonds.

Welk hoortoestel bij u past hangt van verschillende factoren af. Ben je iemand die graag rustig thuis zit? Of maak je eerder graag in gezelschap leuke activiteiten mee, bv de maandelijkse bingo, of maak je wekelijkse nog uitstapjes met vrienden? Afhankelijk van jou levensstijl passen wij het hoortoestel zo perfect mogelijk aan.

Omdat je van zo’n belangrijke aankoop toch zeker wil zijn, laten wij onze hoortoestellen altijd GRATIS uit proberen in uw eigen omgeving en op uw eigen tempo. Wij maken ook zwem-slaap-en lawaaidoppen. In eigen labo.

Zwemdoppen

Water in de gehoorgang kan erg ongemakkelijk zijn en kan leiden tot oorontstekingen. De oordoppen voor zwemmen, watersport of voor de gevoelige oortjes van uw kinderen, worden speciaal op maat gemaakt, zelfs in kleur, en zorgen ervoor dat water ,chloor en ongewenste bacteriën uit de oren blijven.

Slaapdoppen

Een snurkende partner, lawaaierige buren, verkeersgeluiden ,….Deze op maat gemaakte doppen zorgen voor het dempen van die ongewenste, storende geluiden. Ze hebben een perfecte pasvorm, geven geen druk in het oor en steken ook niet uit het oor, zodat je comfortabel op je oor kan liggen.

Lawaaidoppen

Hier onderscheiden we verschillende factoren die lawaai veroorzaken.

Muziek: bv concerten, dancings, festivals,…
Vrije tijd: moto rijden, jagen,….
Werk: industrie, machines,..

Deze op maat gemaakte doppen worden voorzien van een filter, Alpine (wereldleider in zijn soort) De filters dempen te harde decibels, maar zorgen ervoor dat spraak van diegene die naast je staat nog hoorbaar is. Voor elk type op maat gemaakte dop wordt er een afdruk gemaakt met afdrukpasta. Deze afdrukken worden in ons eigen labo verder afgewerkt.

Muffy gehoorbescherming Alpine, een speciale hoofdtelefoon in kinderuitvoering. Beschermt tegen te harde muziek en schadelijke geluiden.

Wij werken met een spaarkaart voor batterijen, 10 kopen de 11de GRATIS BATTERIJEN 5€ per strip

Contacteer ons voor een gratis test →