De Helix, Duurzaam Educatiepunt zkt zomerlief

De Helix, Duurzaam Educatiepunt zkt zomerlief

Met de zon die steeds vaker komt piepen, de vogels die 's ochtends zorgen voor een gratis concert en de vele dieren die in deze periode hun ware liefde vinden, zorgt ook De Helix voor zonnige activiteiten. Kan jij je ook niet bedwingen om naar buiten te gaan? Schrijf je dan zeker in voor één of meerdere van de volgende Helix-activiteiten:

❍ Wandeling ‘Ooievaars en natuurreservaat Boelaremeersen’ - Zondag 4 juni 2023 van 14 uur tot 16.30 uur
Maak tijdens deze wandeling kennis met het beroemde ooievaarspaar van Natuurpunt Boven-Dender en laat je verrassen door de prachtige landschappen in natuurreservaat Boelaremeersen.
Ik wandel mee!

❍ Kruidenwandeling - Zondag 2 juli 2023 van 14 uur tot 16.30 uur
Ontdek samen met een ervaren herborist eetbare en geneeskrachtige planten in de buurt van De Helix. Tijdens deze wandeling krijg je nuttige tips om je geest en lichaam natuurlijk te versterken. Voelen en proeven staan op het programma!
Ik wandel mee!

❍ Educatieve kinderworkshop 'Mijn wandelstok' met begeleiding - Dinsdag 4 juli 2023 van 13.30 uur tot 16 uur
Houten stokken hebben vaak een bijzondere aantrekkingskracht op kinderen in het bos. Tijdens een korte wandeling in de Helixtuin leren de kinderen verschillende bomen en hun eigenschappen herkennen. Daarna pimpen ze hun stok tot een zeer persoonlijk hebbeding.
Ik schrijf mijn kind in!

❍ Open zondagen
De Helix opent geregeld zijn deuren op zondag, telkens van 14 uur tot 17 uur. Iedereen is welkom zonder inschrijving op 4 juni 2023 en elke zondag van juli.